Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Sázka o facku

 
Barney zve všechny do nového obchodního centra, kde mohou společně strávit celý den. Ted, Marshall i Lily souhlasí, pouze Robin je proti. Má averzi vůči obchoďákům. Celá parta tak vyzvídá, proč je tomu tak. Největšími soky jsou v tomto sporu Marshall a Barney. Budoucí právník tvrdí, že se kdysi Robin v nákupním centru vdala a nyní to v ní vyvolává smutek ze zlomeného srdce. Barney je zase přesvědčen, že v minulosti točila porno a její nahrávky se i nadále prodávají. Oba si stojí za svou pravdou, až vše skončí sázkou o facku.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2013
Sázka o facku
Sázka o facku. Nevím jestli to přišlo z hlavy   scénáristů či už tento druh zábavy existoval   předtím, každopádně seriál Jak jsem potkla   vaši matku hodně tento gambling zpopularizoval.   Na Facebooku je skupina 'Sázky o facku', kde se   jednotlivý uživatelé sázejí či chlubí jak   vyhráli a mohli tak nafackovat svého kamaráda,   na Youtube najdete také mnohá videa s touto   tématikou (i když většinou ne moc   povedená).
Já si nechic pokazit svůj vztah, a   tak se s partnerkou místo hádek sázíme o to,   kdo má pravdu. Čas pak vždycky ukáže, nikdo   není uražený a ten, co byl v právu nemusí   být naštván na druhého, že se mu nevěřilo.   Něco totiž vždy získá. Příště tedy   zkusím navrhnout sázku o facku :)
Nechci   vyzradit jak se bude epizoda vyvíjet, ale konec   opravdu stál za to. Skvěle zparodovali jeden   žánr a já se už dlouho tak nezasmál. Mimo   jiné na tento díl se bude v budoucnu dost   navazovat, ať už na důsledek pro Robin   nesnáší obchoďáky, a nebo právě na facky.   Lily jako rozhodči nemá chybu, spravedlivá a   nenadržuje Marshallovi...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Denis

Denis

Naposled navštívené:
Denis

Denis