Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Arrivederci, Fiero

 
Marshall s Tedem společně sedí ve starém Pontiac Fiero a začínají oslavovat dvou stou tisícátou ujetou míli. V momentě, kdy Ted zjišťuje, že místo doutníků mají jen čínské hůlky, auto se porouchá. Posledních pár metrů před dosažením Marshallova snu.

V servisu se dozvídají cenu za opravu a tak se musí rozhodnout, jestli ty peníze skutečně stojí za to, za udržení vzpomínek z minulosti.

Celý díl je natáčen flashbacky, přičemž v každé scéně uvnitř auta hraje píseň od The Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles).

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2013
Ariivederci, Fiero
Díl, odehrávající hlavně díky falshbackům.   A v každém vzpomínce si můžeme poslechnout   vynikající The Proclaimers a jejich song 'I'm   Gonna Be'. Lidi úplně na tuto legendu zapoměli,   díky seriálu How I met your mother si to zas   připoměli. Jedině dobře.
Jinak v jednom z   návratu do minulosti, konkrétně v historce o   Lily a Robin, nám tvůrci ukazují skvělou   parodii na "Pulp Fiction: Historky z   podsvětí". Ano, tento film byl zesměšněn   už nesčetněkrát, mnohdy i nejspíše lépe,   ale stojí to jen tak za připomenutí. Další   odkaz na jiný film je v Tedově příběhu, kdy   naráží na Tautany, zvířata z   "Hvězdných válek - epizoda V: Impérium   vrací úder." Další podobnou větu pronese   ve vzpomínce na auto a na Barneyho, kdy použije   přesně tu samou větu, jako zazněla v   "Indiana Jonesovi: Dobyvatelých ztracené   archy": 'Throw me the idol and I'll throw you   the whip.'
Jinak já také mám, nebo spíš   měl, takové auto, které bylo plné vzpomínek,   bohužel jsem ho musel opustit a teď chodím   pěšky. Podobné rozhodnutí má i teď   Marshall...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama