Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Mince pro štěstí

 
Vše začíná tím, že Ted dorazí pozdě na letiště. Zmešká tak letadlo do Chicaga, kde se koná konkurz na nové vedení jedné velké firmy. Přemýšlí, kdo za to vlastně z jeho přátel může. Barney, kterého musel vyzvednout v metru, jelikož mu selhalo jeho svalstvo? Nebo je to Marshallova vina, jelikož ten vyprovokoval Barneyho k tomu, aby se zúčastnil maratonu?

Lily s Robin zatím tráví společně noc ve frontě, která vede k vytouženému výprodeji svatebních šatů. Přečkat ale společně až do otvírací doby s ostatními vdavekchtivými ženami (a se spuštěným alarmem) nebude zas až tak lehké.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Mince pro štěstí
Proč se vždy děje to, co se děje. A kdo za to   vlastně může? Kdo je vinen za to, že   například Ted zmeškal svůj let do Chicaga. Na   první pohled to jasně vypadá, že je to celé   Barneyho chyba, vrátíme-li se ale po   příčinách zpět v čase, zjistíme, že   viníkem je někdo úplně jiný. Ale možná to   tak prostě má být. Osud. I když na osud   možná věří jen slaboši, kteří si tak   omlouvají svoje neúspěchy, i já se k němu   občas přikloním (obzvláště nejsem si jistý   svým rozhodnutím).
Lily s Robin se rozhodly   zúčastnit výprodeje svatebních šatů.   Jelikož Lily už v jednom z minulých dílů   zničila (díl z první série), velmi, velmi   drahé, tak se musí spokojit s těmi, které na   ní zbydou. Osobně jsem nikdy tyto šílené   holky, ochotny udělat pro skvělou cenu cokoliv,   nikdy nepochopil. V okolí jich pár znám, a je   to opravdu na palici. Ale to je asi něco, čemu   jako muž nemám šanci nikdy porozumět. Třeba   tak nechápu, když jsem jednou viděl svoji   slečnu tančit botí tanec - ano, tanec   štěstí, když si domů přinesla úplně nové   kozačky...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama