Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Po druhé ráno se nic dobrého nestane

 
Robin, unavená po náročném pracovním dni, se rozhodne zavolat Tedovi a pozvat ho k sobě domů. Ten si pořád namlouvá, že se jedná pouze o kamarádskou schůzku, pro jistotu ale zavolá o radu svým nejlepším kamarádům: Marshallovi, Lily a Barneymu, kteří tráví večer v karaoke baru s korejským Elvisem. Opravdu se nemůže po druhé hodině ranní přihodit nic dobrého? A co když Ted nakecá Robin, že se s Viktorií rozešli?

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2012
Po druhé ráno se nic dobrého nestane
Další díl, jehož název nese hned legendární   hlášku 'Po druhé ráno se nic dobrého   nestane'. Na Facebooku existují dvě skupiny s   tímto jménem.
V tomto díle máme možnost   vidět herce Alexise Denisofa, který je ve   skutečném životě manželem Lily (ano, její   skutečný muž není Marshall, jaké to   zklamání. Jistě totiž víme, že Lily nebyla   vždycky jen Lily, známe jí i z "Prciček,   ale to hlavní, z "Buffy", kde si   zahrál i Alexis a kde se dali dohromady). Chudák   asi musí dost žárlit, když vidí svoji milou   muckovat se celou dobu s hezounem   Marshallem:)
Barney se ukáže jako milovník   karaoke - já osobně moc na tento druh zábavy   nejsem. Ne že by se mi nelíbilo zpívat, spíš   ale ostatním se nelíbí když zpívám já.   Barney ale dost překvapil, jeho pěvecké   schopnosti jsou na dobrém levelu. Také podobně   jako on někdy čekám na nějaký legendární   zážitek, po kterém si budu navždy pamatovat   onen den, respektive večer, abych se konečně   mohl vypravit domů. Lily s Marshallem však jeho   nadšení moc nesdílí a chtějí už být v   posteli i bez legend...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama