Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Červ

 
V čínské čtvrti se stane havárie. Obchodní loď, která právě zakotvila, má na palubě většinu posádky mrtvou. Jedná se o ilegální přistěhovalce, kteří mají v sobě nějakého parazita. Jen jediná osoba se zachránila, která pomůže zvláštní oddělení Vzorce z FBI přivést na stopu. Ti se tak dostávají až k doktorovi Mingovi Che (Tzi Ma, ztvárňuje postavu Chenga Zhi v seriálu "24 hodin"), který s podobným druhem červů obchoduje. Ti se však ukáží ne jako klasičtí parazité, ale naopak jako posilovači lidské imunity.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2013
Červ
V tomto díle je jednoznačně nejlepší herec   Tzi Ma. Ne že by byl něčím zvláštní, jen   hraje asijce v mnoha filmech a seriálech. A zde   máme americkou stereotypikost ohledně asiatů.   Zde je přehled jmen, jenž jeho postavy   nosili:
CHEN Jung Song ("Golden   Gate")
Dr. Lu CHEN ("Řetězová   reakce")
Li ČCHENG ("Rudý   labyrint")
Konzul CHAN ("Křižovatka   smrti")
CHENG Zhi ("24   hodin")
Velvyslanec CHan ("Křižovatka   smrti 3: Tentokrát v Paříži")
Bo-Lin   CHEN ("Odložené případy")
CHI   ("Havaj 5:0")
Quan CHEN ("Agents   of S.H.I.E.L.D.")
A jeho jméno zde? Ming   CHE :) Američané mají opravdu velkou fantazii,   co se čínských jmen týče. Pak se divíme, že   máme všichni tak stereotypní názory ohledně   ostatního světa, není divu, když nám televize   představuje všechny národy podle jednoho   obrazce. A to nejsou jenom číňané. Podobnou   stereotypikou procházejí i rusáci, arabové,   afričané, mexičané. Prostě cizinec v   americkém filmu nemá žádnou jinou šanci než   být zaškatulkován. Ale ruku na srdce, i Renč   se takhle proflákl v "Sanitce 2"...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama