Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Pozemšťan

 
V den výročí se snaží muž překvapit svoji manželku. V telefonu jí zalže, že jeho letadlo má spoždění a že domů dnes nedorazí. Ve skutečnosti je však již dávno v obýváku s krásným pugetem. Krásnou romantiku vyruší až stín, který jím projde a změní ho na prach. Případ pro zvláštní oddělení Vzorce je na světě. Broyles bere celou záležitost velmi osobně, jelikož se se stejným případem setkal již v minulosti a právě tento vrah mu zničil celé manželství. První stopy vedou k doktorovi Tomasovi (Ravil Isyanov, Alexi Voskhod z filmu "Trasformers 3").

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.11.2013
Pozemšťan
Pozorovatel v devatenácté minutě na   letišti.
Zatímco ve sci-fi seriálu   "Červený trpaslík" nebyla za celých   deset sezón prokázána existence mimozemského   života, a to i přes to, že posádka putovala   napříč vesmírem, zde se nacházíme na naší   planetě a přesto se setkáváme se záhadným   organismem z vesmíru. Arthur C. Clark, spisovatel   známý svojí "Vesmírnou Oddyseou",   kdysi údajně řekl: Jsou jen dvě možnosti.   Buď je ve vesmíru nějaká další forma   života, nebo jsme tam úplně sami. Sám nevím,   co z toho je více děsivější.
Samozřejmě   můžeme o pravosti tohoto citátu spekulovat,   protože jak už Karel Čapek řekl: Problémy s   citací na internetu je to, že si nemůžete   nikdy být jistí její pravostí.
Philip Broyles   zůstává dost často opomíjen, což je trošku   škoda, protože je to dost zajímavá postava.   Tak nám aspoň v tomhle díle scénáristé   trochu poodhalí jeho soukromí. Nina Sharp kdysi   poprosila Broylese, aby udělal to, co umí   nejlépe, znovu zachránil svět. Co tím myslela?   Možná že je toho víc, co ještě nevíme...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama