Zari
ohodnotit

Hranice nemožného [TV seriál]

Peterova cesta (2010) - 21. díl (2. série)

Northwest Passage

Rok:
2010
Délka:
50 minut
 

Obsah filmu Peterova cesta

 
Peter je na cestě do neznáma, kdy jeho jediným cílem je dostat se co nejdále od Waltera, který celý život předstíral být jeho pravým otcem. Zastaví se v malé kavárně u silnice, kde si domlouvá rande se servírkou. Když je však druhý den pohřešována, je jedním z hlavních podezřelých. Musí přesvědčit místní policisty, aby nekontaktovali FBI, jelikož tak by jeho útěk byl zmařen. Když ale zmizí i policista Bill Ferguson (Patrick Gilmore známý jako Dr. Dale Volker ze seriálu "Hvězdná brána: Hluboký vesmír"), bude mít hodně práce vyřešit celý případ sám.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2013
Peterova cesta
Peterova cesta naznačuje Peterův útěk a to,   že se musí teď postavit na vlastní nohy. V   originále pak Norhwest Passage odkazuje na   seriál "Twin Peaks".
Celý díl nám   neukázal nic zajímavé, až na úplný konec.   Tam se potvrdilo něco, co jsem si už dávno   před tím myslel. Vyzrazovat nebudu, ale konec   určitě stojí za to. Narozdíl od celého dílu,   který absencí hlavních hrdinů stál celkem za   prd. Olivia, doktor Walter Bishop, Astrid a   ostatní tady prostě chybí, hlavně pak ten   Walter Bishop a moje oblíbená Astrid, která je   tak strašně sexy, že právě ona měla podle   mě dostat roli Olivie. Nebo aspoň Oliviina   sestra, proč jen někdo zodpovědný za   obsazení, pravděpodobně sám Abrams, tyto dvě   navzájem nevyměnil? Vše by bylo tak nějak   lepší. Teď už se samozřejmě nedá nic   dělat. Docela jsem si na Olivii zvykl a tak i   přes to že mi přijde taková nemastná   neslaná, asi už bych si nikoho jiného na jejím   místě nedokázal představit. Holt ta postava   má takhle působit. To v "Alias" se   Abramsovi povedlo získat lepší herečku...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gunga Din

Gunga Din
Gunga Din

Naposled navštívené:
Gunga Din

Gunga Din
Gunga Din