Zari
ohodnotit

Hranice nemožného [TV seriál]

Olivie. V laborce. S revolverem (2010) - 17. díl (2. série)

Olivia. In the Lab. With the Revolver

Rok:
2010
Délka:
50 minut
 

Obsah filmu Olivie. V laborce. S revolverem

 
Zdánlivě zdraví lidé umírají podle stejného schématu. Zničehonic se u nich projeví rakovina, která je během pár minut zabije. Všechny stopy vedou k Neilovi. Olivia zjišťuje, že jak s Neilem, tak s ostatními obětmi kdysi chodila do stejné školky v Jacksonville. Na všech z nich byly prováděny pokusy doktorem Walterem Bishopem. Olivia, která se snaží celé záhadě přijít na kloub, objeví jednoho večera Neila ve svém bytě. Ten přenáší rakovinu pouhým dotykem ruky a zdá se, že agentka má být jeho další obětí.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2013
Olivie. V laborce. S revolverem
Název tohoto dílu je značně zavádějící.   Nejspíše má odkazovat na konec epizody, kdy se   Olivie nachází s revolverem ve svém bytě. Ale   proč je zde zmíněná laborka, to jsem moc   nepochopil. Celokě dnešní název epizody je   prostě dost zavádějící, aspoň pro mě.
Je   vidět, že už ser blížíme ke konci, pořád   je tu ale ještě spousty nezodpovězených   otázek. Netrpělivě čekáme na to, až se Peter   dozví o svém původu a jak na to bude reagovat.   Asi může být každému jasné, že se nejspíš   pokusí vypravit zpět domů, do druhé dimenze.   Zajisté tak potká druhého Waltera, který ho   bude přesvědčovat, aby tam zůstal. Jak se   nakonec rozhodne, to si myslím že bude závěrem   této série. Každopádně se máme na co těšit   a je škoda že scénáristé tuto událost   odkládají případy, které nejsou až tolik   zajímavé. Jako je například tento. Ne že by   to byla nuda, ale když prostě čekáte na   finále a objeví se tento nikam neposouvající   díl, jste trochu zklamáni. Já chci akci, Petera   a ostatní, kteří vše rozlousknou a přijdou   všemu na kloub...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama