Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Stará historie

 
Boston, Massachusetts - malý motýlek a dvojice, která právě prožila milostnou noc. Najednou však dívka propadá v ukrutné bolesti a když si všimne, že se v ní něco hýbe, odveze jí její milenec do nemocnice. Vyloží ji však před vchodem a ujíždí. Dívka porodí a k překvapení lékařů, dítě stárne přímo před jejich očima, až zemře - stářím. Agentka Dunhamová chce případ vyřešit za každou cenu, protože otec dítěte je nejspíše sériovým vrahem, po kterém pátrala již v minulosti. Vše se však zkomplikuje, když doktor Bishop začne tvrdit, že se nejspíše jedná o vojenský experiment.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.11.2013
Stará historie
Může to vypadat, že Abrams zkouší přidat   všemožné nevysvětlitelné případy bez   sebemnší návaznosti. Někdy tomu tak opravdu   je, přesto ale po delšním pozorování   spatříme nějakou souvislost, která jde skrz   děj. Třeba co mě hodně překvapilo, tak   úplně v každém díle se objeví Pozorovatel. V   druhém díle zatím nemáme žádného tucha co   to Pozorovatel znamená, kdo to je. Zatím nemá   pro nás žádný význam. Přesto se zde   objevuje. Někdy je ho těžké zahlédnout,   protože se ukrývá v davu a je více jako   komparz než postava, která má nějaký význam.   V prvním díle se objevil v padesáté páté   minutě, v tomhle díle jsem ho bohužel   nepostřehl. Ale určitě tu někde byl :)
Tenhle   příběh připomíná vzdáleně   "Podivuhodný příběh Banjamina   Buttona", pouze v detailu osmdesátiletého   miminka. To Brad Pitt se také narodil jako   osmdesátiletý. Ale tady šlo o nějaký vládní   experiment, kterých bylo za Studené války   tucty. Aspoň tedy tenhle seriál to tvrdí. A   téměř u všech stál Dr. Walter Bishop. Velmi   významná osobnost, na kterou později úplně   zapomněli...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama