Zari
ohodnotit

Hra o trůny [TV seriál]

Temná křídla, temná slova (2013) - 2. díl (3. série)

Dark Wings, Dark Words

Rok:
2013
Délka:
60 minut

Komentáře k filmu Temná křídla, temná slova

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.9.2013
Temná křídla, temná slova
Tento název jasně odkazuje   na Brana, který má pořád   ve snech vidiny tříoké   vrány. Nepřišli s tím   náhodou jako první   "Simpsonovi"? Nebo   ti vlastně měli tříokou   rybu, pokud se nepletu. A   temná slova? To je jistě   Branův nový kamarád, trochu   pošahanec, ostatně jako   většina postav z tohoto   seriálu.
Tyrion, moje   nejoblíbenější postava,   dostává pořádnou funkci a   dost se zapotí při všech   těch machinací. Narozdíl od   většiny totiž on myslí   nejvíce propoliticky a jeho   plány jsou nejvíce v souladu   s lidem. Nespokojený lid je   totiž katastrofou pro celé   království, a to je to   poslední, co zrovna   Lannisteři potřebují.   Nezapomínejme jak dopadl   Šílený král, ani jeho   pořádné jméno mu   nezůstalo. Ale Khalesi ho   nejspíš pomstí. Teď už   má všechno. Draky, armádu,   není možné aby s tímhle   vším materiálem už   neudělala díru do světa. To   Vám říkám, jestli se   někdy dočkáme nějakého   pořádného konce, tak v něm   bude ona figurovat jako   vítězka. A na to vsadím   vše, co si můžu v   současné době dovolit.   Vlastně tedy ne tolik...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama