Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Mhysa

 
Bran a jeho společnost pokračují v cestě na sever, kde se chtějí dostat za Zeď. Tam konečně dorazil i Sam se svojí novou společnicí, a aby toho nebylo málo, i s jejím nově narozeným synem. Poté, co ze sebe dostane celý příběh, rozhodne se Noční hlídka požádat Stannise Baratheona o pomoc.

Jonův osud se vydává nečekaným směrem a on je tak nucen se narychlo rozloučit s Ygrittou. Nadchází to, co se očekávalo už dlouho, aspoň co většina z Divokých předpovídala. Bude mít Jon ještě vůbec kam se vrátit?

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2013
Mhysa
Poslední díl vše pěkně zakončuje. Po Krvavé   svatbě (v angličtině Červené svatbě - Red   Wedding) život běží dál. Sice už ne tak, jak   bysme čekali, dost to asi všechny, kteří   nejsou znalí knižní předlohy vzalo, ale zvraty   prostě musí být.
Tato epizoda se jmenuje   Mhysa, což ve starém jazyce Ghiscari znamená   Matka. K tomu, aby člověk tohle pochopil,   stačí se podívat na situaci kolem Dračí   matky. K minulé epizodě se objevili nějaké   komentáře typu - O ne, nejhezčí ženská z   celého seriálu právě umřela. Hned na to   následovala reakce - Ty pako, nejhezčí ženská   je Dračí matka, a ta se taky dostane na trůn!   Osobně jí to také přeji. Hm, teď musíme   čekat nekonečně dlouhou dobu na čtvrtou   sérii. Nebo si objednat knihy. Jenže pět   knížek. Jedna stojí přes pěti kilčo. Nejsem   milionář a tak si asi budu muset počkat na to,   až se do toho pustí HBO. Protože narozdíl od   filmů, knihy se kradou trošku hůř. Suma   sumárum o třetí sérii. Předčila moje   očekávání, navnadila mne na čtvrtou a nedala   mi ještě dlouho po skončení spát...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kathleen Barr

Barr Kathleen

Václav Matějíček

Matějíček Václav

Naposled navštívené:
Kathleen Barr

Barr Kathleen

Václav Matějíček

Matějíček Václav