Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Královská jízda

 
Ned Stark se rozhodl, že nabídku pobočníka krále Roberta přijme. Se svými dcerami Sansou a Aryou se vydává na jih pomáhat spravovat toto velké království. Jeho žena je nucena kvůli vážné zdravotní situaci jednoho z jejích dětí zůstat v Zimohradu a připojit se k lordu Starkovi později. Samozřejmě že se jí tato situace ani trochu nelíbí, jelikož z poslední cesty si její choť přivezl nemanželského syna Jona Snowa, který je teď nucen opustit království a vydat se sloužit na ledovou Zeď, která je hranicí celé země.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Distributor v ČR:
HBO Česká republika
 
 
Typ:
[TV ]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Královská jízda >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.9.2013
Královská jízda
Co říci k dalšímu dílu. Zas tak moc se   nestalo, na začátku prvního dílu jsme viděli   nějakou příšeru, která povraždila pár   pohraničníků a to je všechno. Ta se tam navíc   ještě mihla jen pár vteřin a pak už nic. I   druhý díl se snaží striktně oddělit od   fantasy světa, a tak kromě toho že pořád   dokola mluví o velmi velmi dlouhé zimě (tss, tu   jsme měli v Evropě loni taky), tak asi nic   nenasvědčuje tomu, že se jedná o fantasy   ságu. Násilí čím dál tím víc ubývá, zato   přibývá sexu a tak občas ani nevím,   koukám-li na politickou hru o moc ze   středověku, nebo na porno. Škoda, že to až   tak přehánějí.
Dnes už jsem po shlédnutí   celé první série, a i té druhé a třetí,   netrpělivě vyčkávám čtvrtou. Takže rada pro   všechny, kteří jsou ze začátku dost   znechucení jako já. Nenechte se odradit,   protože se to pak všechno pořádně rozjede a i   ten pomalý začátek začne dávat smysl. Já   teď skoro lituji, že jsem se nedíval   pozorněji, asi si to budu muset pustit ještě   jednou, pár věcí mi tam uteklo. Mějte oči na   stopkách...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama