Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Oheň a krev

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2013
Oheň a krev
Poslední epizoda první   série nás pěkně navnadí   na sledování té druhé.   Aspoň mě tedy dostala   úplně. Konec nám totiž   úplně naznačí, o co   poběží v příští   sezóně. Doufám, že více   prostoru dostane Khalesi,   protože tu fakt teď žeru.   Navíc jak se objevuje více   méně jen bez oblečení, to   je u takové sexy kočky fakt   super. I když v knížce jí   může být nějakých   dvanáct, tady vypadá fakt   super. Proč dvanáct?   Protože byla Drogovi prodána   ve chvíli, kdy se stala   ženou, tedy když začala se   svojí menstruací. Pokud jsem   biologii až tak neprospal,   mělo by to být mezi   dvanáctým až čtrnáctým   rokem u dívek, nebo ne? Dámy   asi ví lépe než já.
Název Oheň a krev je   moto rodu Targaryenů, ti by   měli dostat více prostoru,   jak už jsem zmínil. Mno,   takže první série   skončila, HBO asi vydělala   dost prachů, stejně tak   autor románu Song of Ice and   Fire, co víci říct? Snad   jen, až bude ten úchyl   Joffrey ukazovat své   nastávající nabodnuté   hlavy, všimněte si jedné   maličkosti. Jedna z nich   patří bývalému americkému   prezidentovi J. W. Bushovi...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Erand Hoxha

Hoxha Erand

Naposled navštívené:
Erand Hoxha

Hoxha Erand