Cerven
ohodnotit

Hospoda [TV seriál]

Dlužník (1996) - 25. díl

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
26 minut

Komentáře k filmu Dlužník

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.11.2013
Dlužník
Předposlední díl první   sezóny a do popředí se   dostává více Joska. Ten už   měl dost prostoru v díle   Bezdomovec, nyní si opět   může vyzkoušet, jaké to   je, když je v hlavní roli.   Tato postava je napsána tak   špatně, podobně jako Rimmer   v "Červeném   trpaslíkovi". Ten byl   aspoň ale vtipný, to Joska   je už jen trapným. Nedá se   nic dělat.
Také jsem   párkrát zůstal v hospodě   dlužen, naštěstí po mě   nikdy nechtěli nic zastavit.   Pořád ještě zůstávám   důvěryhodným dlužníkem.   Nebo spíše místa, kam   chodívám, jsou více   otevřená pro prodej na   sekeru. Když jsem se bavil s   majitelem mé oblíbené   nalévárny, říkal, že mu   hosté dluží dohromady   dvacete klacků. A přesto   dál dává na dluh. Prý se   mu to ještě nikdy   nevymstilo, tak zkouší kam   až to jde. Já mu byl   nejvíce dlužen asi litra, a   to už jsem se bál kolem jen   procházet. To Joska je jiná   klasa. Nebojí se ničeho a   ještě je tak drzý, že i s   dluhem prosí o další pivko.   Ostatní štamgasté   tentokrát nedostali tolik   prostoru, naštěstí, takže   se ztrapňovali jen dva -   Joska a Dušek...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama