Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Einstein – Případy nesnesitelného génia

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2021
Seriál sice ještě   neskončil, ale myslím, že   nastavená platforma pohodové   krimikomedie mu už zůstane.   Samozřejmě - je to konina   až na půdu, ovšem konina   celkem zábavná a dobře   fungující. Původní   německou verzi seriálu   neznám, ale s tou naší jsem   mile překvapená a dá se   říct, že na malé výjimky   i spokojená. Vojta Kotek se   na roli potrhlého vědátora   vyloženě hodí a podle   všeho si ji i náramně   užívá. Chemie vztahů mezi   ním a Annou Polívkovou   klape na jedničku a   příjemně koření děj.   Summa summarum: solidní   podívaná se zahraniční   proveniencí, ale českým   puncem.
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.5.2021
Hvězdičky jsem se tentokrát   rozhodl raději vynechat. Už   před časem jsem měl na netu   to "potěšení"   odsledovat dvě epizody (na   víc jsem nesebral odvahu)   tohoto našeho nového   seriálového klenotu abych   sesbíral faktografické   údaje. Jako mé hodnocení   poslouží fakt, že jsem měl   při sledování nutkavou   potřebu si po Demolition   Manovi Johnu Spartanovi   zakřičet "VRAŤTE MĚ   ZPÁTKY DO MRAZÁKU".   Všem odvážlivcům, kteří   se do toho zítra pustí   držím palce!!

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama