Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Mateřství

 
Jill (Hedy Burress) si právě hraje se svým novorozeným dítětem, když v tu znenadání začne její potomek zvracet, je diagnostikována zvýšená teplota a nakonec se dostaví i záchvat. Případ, který je na první pohled neřešitelný, si bere pod hledáček Dr. Gregory House a jeho tým. Ty zjistí, že Jillino dítě není jediným případem v nemocnici a nakonec je takto diagnostikováno celkem šest novorozenců. V areálu se tedy šíří virus, který napadá nově narozené děti. Housův tým se však nedokáže shodnout na metodě léčby, a tak je rozhodnuto, že budou provedeny dva experimentální pokusy. Mince rozhodne, které z dětí bude jak léčeno.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2013
Mateřství
Vzpomínám si, jak jsem se na tenhle díl díval   se svojí už expřítelkyní. Měla strašně   ráda malé děti, čím menší, tím lepší.   Takže samozřejmě když se vše začalo točit   kolem novorozeňat, zabředla blahem. Avšak jen   do doby, kdy nechali scénáristé dítko nechat   umírat a postupně k němu připojili pět   dalších. Samozřejmě bylo hned od začátku   jasné, že kapacita jako je doktor House a jeho   tým nakonec na diagnózu přijdou, kdyby ne, tak   můžou celý seriál odpískat hned u čtvrté   epizody, protože by se ukázalo, že hlavní   hrdina není zas až takový génius, jak by se   dalo očekávat. A nevyřešené případy jsou   prostě nuda. Představte si nějaký detektivní   seriál, kde na konci není odhalen vrah. Třeba   "Colombo" pátrá, pátrá, aby při   závěrečné scéně řekl, že nemá ani   tucha.
To hlavní, kdy má partnerka, bývalá   partnerka, začala ronit slzy, bylo ve chvíli,   kdy nechali filmaři jedno z miminek zabít a   posléze na něj pustili doktora House, aby na   něm provedl pitvu. To už na ní bylo opravdu   moc, a přesto že se na patologii už   procházela, tohle nesnesla...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Robert Reed

Reed Robert

Naposled navštívené:
Robert Reed

Reed Robert