Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Láska bolí

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2013
Láska bolí
Láska bolí, v originále   Love Hurts, je asi   nejslavnější písničkou od   legendární skupiny Nazareth.   Když měli koncert u nás v   kulturáku, moji rodiče se na   ně samozřejmě vypravili,   vždyť je to skupina jejich   mládí. Ani si nechci   představovat, co všechno u   poslechu jejích skladeb   dělali. Jaké bylo jejich   zklamání, když byl sál   poloprázdný. Škoda že dnes   baladarock už moc   netáhne.
Jinak v   tomhle díle se zase řeší   Housův vztah s Cameronovou.   Kolikrát to mám opakovat,   že tihle dva se k sobě   prostě vůbec nehodí? House   je zestárlý cinik,   Cameronová sexy kočka která   by měla randit s nějakým   inteligentním a přátelským   hezounem. House splňuje jen   ten první předpoklad.
V této epizodě se také   objevuje jeden vynikající   herec, který se zde ukázal   na záskok jako hostující   hvězda. Je jím Peter Graves,   slavný Captain Oveur z   legendární parodie na   katastrofické filmy   vyobrazující letecké   neštěstí "Připoutejte   se, prosím!". Také si   zahrál ve filmu "Dům   hrůzy" nebo "Muži   v černém II". Je to   paráda, vidět takovéhle eso   zpět na obrazovce...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama