Zari
ohodnotit

Dr. House [TV seriál]

Spící psi lžou (2006) - 18. díl (2. série)

Sleeping Dogs Lie

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
45 minut
 

Obsah filmu Spící psi lžou

 
House přebýrá od Cuddyové velmi zajímavý případ. Dívka, trpící insomnií, jenž již desátý den v kuse nespala. A to i přes to, že spolykala celé balení prášků na spaní. Tým ale nemá moc času, dívce selhávají ledviny a pokud se nenajde vhodný dárce, nebudou mít šanci diagnostikovat nemoc včas.
Na ordinaci přichází k Houseovi Anne Ling (Julia Ling, u nás známá jako Anna Wu ze seriálu "Chuck"), která využívá neznalosti angličtiny u své matky, aby získala od doktorů co potřebuje. Jenže House prokoukl už jinačí lháře.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.3.2014
Spící psi lžou
Název dílu je přesmyčkou přísloví Lets   sleeping dogs lie - nech spící psi ležet, u   nás ekvivalent nedráždi hada bosou nohou.
V   tomto díle kromě zajímavé zápletky insomnie   se také odehrává další rovina, tentokrát na   akademickém poli, kdy Foreman údajně ukradl   Cameronové článek, který zveřejnil v   odborném časopise. Později se dozvídáme více   detailů, neboť tenhle problém se táhne celým   dílem a vlastně nám ukazuje jak to opravdu na   půdě akademiků chodí. Protože prestiž zde   získáte publikacemi. Každý kdo studoval   doktorát tohle ví, a jelikož nejlepší   nemůže být každý, v boji mezi konkurenty   většinou nikdo nezná bratra.
Housovo skoro až   moto Everybody lies - všichni lžou, je i   hláška, kterou velmi často používal   "Sherlock Holmes". Scénáristé se   netají tím, že právě tato postava inspirovala   Housův vznik. Vždyť i číslo bytu, kde doktor   bydlí, je 221B, stejné, jako nejslavnější   detektiv - snad mě "Colombo" a   "Hercule Poirot" s "Jessicou   Flatcherovou" za toto tvrzení omluví. Ale   teď už rychle na další díl...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Velký závod 2 (Cannonball Run 2)

Velký závod 2
Cannonball Run 2

Naposled navštívené:
Velký závod 2 (Cannonball Run 2)

Velký závod 2
Cannonball Run 2