Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Dobré místo

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
jardiv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2020
Komu se líbí prohnaný mrchy?
Podle popisku i barevného   plakátku vypadá Dobré   místo jako další ze   slaďoučkých, užvaněných   romantických komedií. A   těch už mám, po pravdě   řečeno, po krk. Jenže   zrovna jsem dokoukal jeden   seriál a neměl chuť   probírat nekonečnou nabídku   na Netflixu, když tohle tam   bylo hned první na řadě. Na   stole před obrazovkou už mi   taky začínal stydnout   nedělní oběd (ano, tenhle   zlozvyk koukat při jídle na   televizi na mne přenesly   před lety moje tehdy ještě   nezletilé dcerky).
Řízek byl dobrý,   křupavý a na první episodu   se při jeho konzumaci dobře   koukalo. Skončila brzo, tak   jsem nechal běžet   další...
Čím mě   vlastně seriál zaujal?   Opravdu neotřelý příběh,   pop-kulturní odkazy, vtípky   často nečekaně drsné,   nepředvídané dějové   zvraty (které by jistě   nějaký bulvární pisálek   označil za   „šokující“).
Hlavní postavy? Protivný   filosof Chidi - může ho snad   někdo mít rád? Při jeho   řešení „tramvajového   dilema“ jsem ovšem řičel   smíchy. Nemluvný mnich   (anebo taky ne) Jianyu s jeho   mimikou - zvláště chápavý   úsměv, při kterém je všem   jasné, že nic nepochopil. Na   všechny problémy má   jednoduché řešení:   molotov. Eleanor, ta byla   celý život prohnaná mrcha -   proč je mi teda ksakru   sympatická? A Janet - jak ta   vám dovede sdělit se   sladkým úsměvem i tu   nejhorší jobovku! Dobrotivý   pan Michael – jak to s ním   vlastně je?

Seriál se vysílal v   letech 2016-2020, celkem 4   řady, dohromady 50 episod.   Každá episoda má kolem 22   minut, jen poslední je   dvojitá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:45 - 05:10

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Klíč

04:50 - 05:20

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

21 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

05:00 - 05:55

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Július Satinský

Satinský Július

Jarmila Beránková

Beránková Jarmila

Sergej Zamorjov

Zamorjov Sergej

Elija Fedoriuk

Fedoriuk Elija

Naposled navštívené:
Július Satinský

Satinský Július

Jarmila Beránková

Beránková Jarmila

Sergej Zamorjov

Zamorjov Sergej

Elija Fedoriuk

Fedoriuk Elija