Zari
ohodnotit

Dívka odjinud [TV seriál]

Lost Girl

Další název:
Stratená duša (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2010
Délka:
60 minut

Komentáře k filmu Dívka odjinud

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2013
Ano, ano... Dívce odjinud se   dá velmi snadno propadnout.   Paradoxně často jsou herecky   mnohem zajímavější postavy   kolem hlavní hrdinky Bo.   Trick, Dyson, Lauren, Hale...   a především chci   vyzdvihnout postavu Kenzi.   Právě Ksenia Solo seriálu   dodává potřebný humor,   bláznivý nadhled,   extravaganci a lidskou   hloubku, která se mezi všemi   těmi bytostmi chvílemi   ztrácí. Bo (Anna Silk) je   succuba, která jede v módu   "vše mám pod kontrolou   a všechny zachráním   dříve, než mi stihne   zaschnout lak na   nehtech..." Možná   trochu nadnesené, ale chápu,   že přesně taková hlavní   hrdinka do Lost Girl pasuje.   Alespoň, že se chytře   využívá neznámý původ Bo   a hledání jejích kořenů   fandy drží ve stálém   napětí. Čtvrtá série sice   nenadchla, zato závěr byl   pro mě famózní. Snad bude   pětka delší a KONEČNĚ   zodpoví tisícero otázek.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.5.2013
Dobrý, tak bych to shrnula.   Potenciál tohoto seriálu je   veliký, jen je občas   trestuhodně nevyužitý.   Kvalita jednotlivých dílů   je velmi proměnlivá, ale   celkově si drží slušnou   úroveň.
Bo samotná   je poměrně plochá postava,   nebo možná herečka není   až tak herecky nadaná,   plochá není, ale všichni   kolem jsou mnohem   zajímavější (s tím   naprosto souhlasím s jinými   komentáři).
Zatím   poslední třetí série byla   poměrně nezáživná, jako   by scénáristé nevěděli   kterým směrem Bo poslat,   nebo mi prostě dynamika   vztahu Bo-Lauren nepřišla   tak zajímavá... snad   příště, určitě to chce   nový vítr do per.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:20 - 01:50

5 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Magické hlubiny (2018) [TV cyk...

01:25 - 01:50

0 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:25 - 02:45

0 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:10 - 02:10

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama