Zari
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Vráceno odesilateli (2006) - 6. díl

Return to Sender

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Vráceno odesilateli

 
Poté, co Dexter zjistil, že za vraždami ilegálních přistěhovalců stojí nejen jejich pašerák, ale i jeho manželka, rozhodl se je zabít oba. Jenomže nestihl sklidit důkazy včas a tak si rozřezání a následný úklid ženského těla do moře nechal na později. Mrazákový vrah je však o krok napřed a tak se druhý den ráno objeví mrtvá žena zase na místě činu. K tomu navíc v kufru auta celé události přihlížel nezletilý svědek, který se co nevidět chystá vypovídat. Vypadá to, že Dextrovo odhalení se neúprosně blíží.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2013
Vráceno odesilateli
Tato epizoda je také častěji uváděna jako   Vráceno odesílateli, s dlouhým Í. Nevím jaký   je mezitím češtinářský rozdíl, ale asi   nějaký nepatrný bude.
Název vráceno   odesilateli, anglicky Return to Sender, poukazuje   na Dexterovu oběť, kterou zabil a ukryl na   pozdější rozřezání a schování na dně   moře. Avšak Mrazákový vrah najde mrtvou ženu   dřív, než se k ní Dexter stačí vrátit a   umístí ji zpět na místo, kde byla zabita.   Vrátí ji zpět odesílateli.
Jinak zde   dostává docela dost prostoru jedna z mých   nejoblíbenějších postav, Angel Baptista   ztvárněn Davidem Zayasem (ten hrál v   "Expendables: Postradatelní" generála   Garza). Jeho klid i ve stresových situacích je   prostě báječný. Jinak první série se na   rozdíl od těch ostatních striktně drží   knižní předlohy Drasticky děsivý Dexter   (Darkly Dreaming Dexter) od Jeffa Lindsdaye,   kterou jsem sice ještě nečetl, v nejbližší   době se to však chystám napravit. Pokud bude   aspoň z části tak dobrá jako je tento seriál,   pak se moc těším. A jakobych už předem   tušil, že bude...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Christopher Mayer

Mayer Christopher

Eddie Cantor

Cantor Eddie

Tanya Lopert

Lopert Tanya

Naposled navštívené:
Christopher Mayer

Mayer Christopher

Eddie Cantor

Cantor Eddie

Tanya Lopert

Lopert Tanya