Zari
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Lev dnes v noci spí (2008) - 3. díl (3. série)

The Lion Sleeps Tonight

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Lev dnes v noci spí

 
Dexter Morgan a Miguel Prado společně sdílí tajemství o smrti Freeba, což z nich dělá stále větší a větší přátele. Dexter se až diví, že s někým dokáže otevřeně mluvit o sobě a o svých činech. Teď už není sám, neboť Miguel mu pomáhá svést policii ze stopy. V otázce otcovství mu však nikdo pomoci nemůže, to si musí Dexter vyřešit sám.

Debra spolupracuje s informátorem Antonem na dopadení Freeba. Oba jsou dost rozdílní, přesto se nějakým způsobem vzájemně přitahují a jejich práce pomalu přerůstá ve vztah.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2013
Lev dnes v noci spí
Lev dnes v noci spí, v originále The Lion Sleeps   Tonight, je název asi nejznámější skladby   americké folk-rockové skupiny The Tokens.   Objevila se například ve filmu "Ace   Ventura: Volání divočiny", v seriálu   "Přátelé" nebo v klasice od Disneyho   "Lví král" - a tady nám jí i v   češtině pod názvem Lev dnes v noci spí   představila skupina 4TET.
Jinak název   napovídá o tom, že dnešní noc lev, predátor,   tedy Dexter, nejde na svůj lov. Jeho lovná   zvěř má dnes pohov. Dnes v noci Dexter spí.   Tedy spíš přemýšlí o tom, co udělá se   svým dítětem a s Miguelem Pradou.
Herečka   Julie Benz, která nafotila několik   odvážnějších erotických fotek a která zde v   Dexterovi hraje jeho přítelkyni Ritu, se nám   čím dál tím víc odhaluje. V prvních   epizodách nebyla možnost, že by ukázala kousek   ze svého těla, teď ji běžně vídáme   obnaženou, její ňadra, pozadí a skoro i víc.   V nejrůznějších polohách provádí sexuální   praktiky s Dexterem. Na to že v první sérii   byla asexuální, podobně jako Dexter, se oba   pěkně rozjeli, to se musí nechat...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Are you feelin’ good?

Are you feelin’ good?

Naposled navštívené:
Are you feelin’ good?

Are you feelin’ good?