Cerven
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Náš otec (2008) - 1. díl (3. série)

Our Father

Žánr:
Rok:
2008
Délka:
60 minut

Komentáře k filmu Náš otec

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2013
Náš otec
Nová série začíná a my si   tak můžeme tipovat, jaká   bude zápletka již třetí   řady. Název Náš otec, Our   Father, je velmi pěkně   vysvětlen na stránkách   věnovaných Dexterovi   http://dexteronline.eu/. Ale   pozor, obsahuje malý spoiler,   takže pokud jste tuto epizodu   ještě neviděli, za žádnou   cenu nepokračujte ve   čtení:

Celý   děj se věnuje palčivé   otázce otcovství. Titul   odkazuje především na   Harryho Morgana, jako otce   Dextera a Debry. Přichází   výročí jeho narozenin a   Debra zoufale tlačí na   Dextera, aby uctil jeho   památku společně s ní. V   závěru tohoto dílu také   čeká na Dextera šok v   podobě zjištění, že by se   on sám měl stát otcem.   (http://dexteronline.eu/1-dil-   3-serie-nas-otec/)

Režisérem této epizody   je Keith Gordon, který má   už zkušenosti z "Dr.   House", což je vidět.   Úvodní díl byl tedy   výborný a můžeme si tedy   udělat představu o tom, kdo   bude Dexterův nepřítel   tentokrát. Vypadá to totiž,   že jedna nevinná vražda   může způsobit větší   neštěstí, než by se dalo   očekávat. Dexter tak má   dvanáct dílů na to, aby dal   vše zase do pořádku...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama