Zari
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Dex, lži a video (2007) - 6. díl (2. série)

Dex, Lies, and Videotape

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Dex, lži a video

 
Kopírovací vrah unikl a Dexter v něm vidí naději, že by mu mohly být připsány zásluhy Řezníka ze zálivu a on by se tak díky tomu dostal mimo hledáček policie. Pokud se totiž ukáže, že Miamské oddělení není schopno celý případ vyřešit, bude vše předáno FBI. A aby toho nebylo ještě málo, Dexter zjišťuje, že byl při uklízení své lodi natočen bezpečnostní kamerou. Nebude trvat dlouho, než se někdo začne prohrabávat těmito bezpečnostními záznamy.

Rita pozve po odjezdu své matky Dextra a Lilu na večeři, kde se chce dozvědět o jejich vztahu víc.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2013
Dex, lži a video
V roce 1989 natočil režisér Steven Soderbergh   ("Dannyho parťáci" nebo třeba   "Traffic - nadvláda gangů") lehce   erotickou černou komedii "Sex, lži a   video". Ta se stala tak kultovní, že i   filmaři Dextra se rozhodli podle ní pojmenovat   jednu ze svých epizod (a nejsou jediní, i v   seriálu "Krok za krokem" se objevil   díl s tímto jménem, a teď si nejsem úplně   jist, ale mám za to, že i v   "Simpsonech").
A proč vlastně Dex,   lži a video? Dex je jasné. Dex jako Dexter.   Lži, tady se hlavně jedná o lži, kterými   pořád krmí Ritu. A video? Jelikož policie   stále pátrá po Řezníkovi ze zálivu, tedy po   Dexterovi, musí být náš hlavní hrdina co   nejostražitější. Ale jak, když právě   zjistil, že existuje videonahrávka, kde uklízí   svojí loď. A Masuka jasně řekl, že dokáže   zjistit, kde hledaný sériový vrah kotví. Pak   už nebude těžké dát si jedna a jedna   dohromady. Proto by s tím měl náš   chladnokrevný a bezcitný ochránce zákona něco   udělat. Ale co? Jsme v půlce druhé série a   vše vypadá lépe, než jsem na začátku   očekával...


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Daniela Krajčová

Krajčová Daniela

Naposled navštívené:
Daniela Krajčová

Krajčová Daniela