Jeden svět
ohodnotit

Dexter [TV seriál]

Ono to žije! (2007) - 1. díl (2. série)

It's Alive!

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
60 minut
 

Obsah filmu Ono to žije!

 
Dexter zachránil svoji sestru Debru před Mrazákovým vrahem, kterého pak po shledání, že se jedná o jeho bratra, zabil. Pohřbil tak jediného člověka, který mu kdy rozuměl. Teď se cítí velmi osamělý a touží někoho aspoň zabít, jenže od poslední akce je stále v hledáčku svého kolegy seržanta Doakese, který ho sleduje všude, kam se jen pohne. Tato situace vypadá velmi beznadějně.
Rita, Dexterova přítelkyně, nyní prožívá velmi šťastné období, až na to, že se ji její bývalý manžel stále snaží přesvědčit, že je nevinný a že vše na něj nastražil Dexter.

Autor: MARi0
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2013
Ono to žije!
Druhá série začíná přesně tam, kde ta   první skončila. Vše totiž vyvrcholilo tím,   že seržant Doakes vyrhl na Dextera pohled   značící něco ve smyslu dám si na tebe pozor,   vím totiž, že máš něco za luben a tak. A   skutečně tomu tak je. Dexter by chtěl někoho   zabít, ale není mu to k dopřání. Je totiž   neustále sledován. Takže si asi tak můžeme   udělat představu o tom, jak se bude druhá řada   ubírat. Půjde zde hlavně o vztah mezi Dextrem a   Doaksem. Ten tak dostane aspoň pořádně   prostoru.
Jinak se mi dost líbí herec, který   ztvárňuje ve vzpomínkách mladého Dextera -   Devon Graye. V televizi zatím moc vidět není,   ale vsadil bych se, že o něm ještě uslyšíme,   nebo spíš abych byl přesnější, že ho   ještě dost uvidíme:)
Druhá epizoda už se   druhé knihy Dearly Devoted Dexter - Drasticky   dojemný Dexter - vůbec nedrží a jediné co si   z ní odnáší je podezíravost seržanta Doakse   vůči Dexterovi. Na jednu stranu je škoda, že   se už filmaři nenechali inspirovat, na tu druhou   se jim ale povedl parádní příběh, který   neztrácí...


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762965
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177913

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10