Zari
ohodnotit

Chlupounky [TV seriál]

Les Chumballs

Další název:
Chumballs
Země:
Rok:
2009
Délka:
13 minut, 26 epizod

Komentáře k filmu Chlupounky

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
throwaway
Hodnocení:
Přidáno: 12.6.2019
Wow, tak tenhle seriál jsem   kdysi viděl na minimaxu spolu   s asi milionem dalších   pořadů, z nichž jsem už   většinu zapoměl. Z těch   seriálů, filmů a tak dále,   co jsem viděl, mě utkělo v   hlavě jen pár pořadů -   především Spartakus a   podmořské slunce, potom   naprostá odpornost jménem   Noddy, Kouzelný kolotoč a   pak tenhleten seriál.

Co se týče   například toho Spartakuse,   tak ten se nedá tak úplně   snadno sehnat. Ale Chlupounky   jsou na tom snad ještě o   několik stupňů hůř než   Spartakus, protože Spartakus   má na youtube alespoň jedno   video v češtině, ačkoliv   je to pouze znělka, kdežto   Chlupounky na youtube nemají   epizody dokonce ani ve   francouzštině - tedy v   původním jazyce tohoto   seriálu.

Seriál hodnotit nebudu,   protože už jsem na to nějak   zapoměl a nejde to nějak   snadno dohledat. Ani nevím,   jaké studio na tento seriál   dělalo dabing. Pamatuji si   jen to, že tenhle seriál byl   o nějaké skupince dětí z   podzemí, kteří se   vydávají posbírat nějaké   roboty nebo co. A byly tady   dva typy lidí - jedni utekli   do údajného vesmíru a ti   druzí pod zem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama