Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Cestování červí dírou s Morganem Freemanem

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
PROCESOR
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2017
PROCESOR!
Pěkně udělaný,   srozumitelně podaný, že i   já leccos chápu- ideální k   žehlení, nebo když máte   klídek a nikdo Vám do toho   nekecá....
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2012
CESTOVÁNÍ ČERVÍ DÍROU S   MORGANEM FREEMANEM

Další skvělý dokument   o výzkumu vesmíru. Patří k   projektům z novější doby a   tak v něm nejsou stále   dokola omílaná fakta. Tento   dokument pracuje s   nejnovějšími poznatky   vědy. Přestože se zabývá   historií vzniku vesmíru,   kterou jsme si již všichni   zvykli brát jako fakt,   přesto dává nový pohled na   tuto problematiku. Ukazuje,   že stále existují   pochybnosti o tom, že se to   všechno stalo skutečně tak,   jak se to obecně presentuje.   Ukazuje, že týmy vědců   stále pracují na více   alternativách a jdou stále   do hloubky, aby našli a   objasnili stále více faktů   a případných nejasností. A   těch je stále dost a dost.   Dále zpracovává podrobněji   výzkum červích děr.   Podává informace o   největším,   nejvýkonnějším a   nejmodernějším urychlovači   částic v Cernu. Téma,   které lidi zajímá a   zároveň straší. Co když   se povede umělou červí   díru vyrobit a my tak   zničíme sami sebe. V   dokumentu je spousta   informací, které jsou   možná občas pro laiky   nesrozumitelné, ale obrovská   snaha o popularizaci tématu   červích děr tu je bezesporu   patrná. Výsledný dojem   kazí jen časté opakování   už jednou řečeného a   doplňující záběry   krajiny, které nemají   podstatě žádný smysl, jsou   jen jakousi vizuální   výplní.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama