Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Cena za lidskost
V čem spočívá lidskost se snaží zjistit vlkodlak George, upír Mitchell a jejich bytná - duch Annie, která řízením osudu zůstala po smrti stále na Zemi a teď se snaží objasnit svoji minulost, vyrovnat se s ní a pomstít se.
Není to však vůbec jednoduché ani za pomoci jejích spolubydlících. I oni mají své problémy. Mitchell je neustále pronásledován ostatními upíry, kteří nejen že nechápou jeho snahu být jako člověk a přátelství s Annie a Georgem, ale hlavně touhu nezabíjet. Tomu se brání také George, který se při každém úplňku mění v neovladatelné monstrum, přičemž v obyčejném životě je plachý, ustrašený a toužící po lásce. Jejich snaha splynout s lidmi nebude vždy jednoduchá a možná že při tom objeví i to, kdo opravdu jsou.


Autor: efCZa

Popis / Obsah / Info k filmu Cena za lidskost
Nový mysteriózní seriál televize BBC o trojici velmi neobyčejných spolubydlících. Dvojice na pohled běžných nemocničních pracovníků se nastěhuje do bytu, ve kterém přebývá duch Annie. Jakoby už nestačilo, že Mitchell je upír a George vlkodlak...

Pilotní díl byl odvysílán už v roce 2008, aby zmapoval případný divácký zájem o tento žánr. Následně byly změněny hlavní role představitele upíra a ducha. Inovovaný seriál měl premiéru 25.1.2009.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama