Zari
ohodnotit

Brooklyn 99 [TV seriál]

Brooklyn Nine-Nine

Žánr:
Rok:
2013
Délka:
23 minut

Komentáře k filmu Brooklyn 99

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
pigal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.6.2022
Výborné...
Výborný komediálny seriál   z policajného prostredia, v   ktorom si všetko správne   "sadlo" /casting,   chémia, scenár,   prostredie/.Kvarteto Samberg,   Braugher, Truglio, Crews   skvelí.Veľmi citlivo   spracovaná woke tématika, aj   keď postupom času príliš   tlačené na pílu /človek   skoro nadobudne dojem, že   každý policajt v NY je   rasista, alebo iný typ   blbca/.Samozrejme kvalita   epizód miestami kolísa, ale   prvých 5-6 sérií je   parádnych.A som rád, že   bolo všetko uzavrené.
Seriál jednoznačne   doporučujem.
Máša13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.5.2024
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...
sokeres777
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Humorná detektivka
Seriál, který mě velmi   příjemně překvapil svojí   kvalitou. Skvělý smysl pro   humor. Hlavní hrdinové jsou   velmi sympatičtí. Já   osobně jsem se u seriálu   velmi pobavil. Rozhodně   doporučuji.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Martín Muñoz

Muñoz Martín

Tajné komando Afrika

Tajné komando Afrika

Naposled navštívené:
Martín Muñoz

Muñoz Martín

Tajné komando Afrika

Tajné komando Afrika