Zari
ohodnotit
 

Popis / Obsah / Info k filmu Elseworlds, Part 2

Obsah se zatím připravuje.
Pokud se chcete stát publicistou anebo napsat krátký obsah k filmu můžete zde.
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.12.2022
hodnotím Event jako celek
Tato událost se skládá ze tří částí   odehrávajících se v seriálech Flash, Arrow a   končící v seriálu Supergirl.

V této sáze   se nám trochu míchá realita díly Knize osudu,   která se dostane do ruky doktorovi z Arkhamu. Ten   pomocí ní může přepisovat realitu tak, jak on   chce.

Začne docela zlehka, kdy jen mezi sebou   prohodí Barryho a Olivera a to včetně jejich   schopností. Každý z nich si ale pamatuje, že   má být ten druhý. Oba se to snaží svým   přátelům vysvětlit, ale ti na ně koukají   naprosto nechápavě a absolutně jim nevěří.   Oba se tedy vydají hledat Karu s nadějí, že ta   je v pořádku a pamatuje si, kdo je kdo a že jim   bude schopná pomoct. To se jim podaří a celá   první část je poté zakončena velkou bitvou s   robotem, který se dokáže přizpůsobovat   schopnostem ostatních. Na konci celého prvního   dílu je pak upoutávka v podobě představení   Batwoman, když se Oliver s Barrym rozhodnou jet   do Gotham City.

V druhé části se naši tři   hrdinové dostanou ihned do problémů s policií,   jsou zatčeni a čekají, co bude, protože   nechtějí hned používat své schopnosti. Z   vězení je vytáhne Batwoman, která po nich chce   jedinou věc, aby odjeli. To se ale samozřejmě   nestane. Kate a Kara se tak mají šanci seznámi   a položit základy budoucímu přátelství. Nebo   ne, kdo ví. Dostáváme zdectaké fan servis v   podobě postav Malcolma a Reverse-Flashe. Nakonec   ale dojde k přepsání reality opět a naši   hrdinové jsou konfrontování se Supermanem, ale   rozhodně ne s tím na straně dobra.

Ve   třetí části je Kara uvězněna a musí   přesvědčit Alex, že v jiné realitě je to   její sestra, aby ji pustila ven a mohla se tak   vypořádat se Supermanem, o kterého nikdo   nestojí. Dále zde dostáváme pěkný souboj   dvou Supermanů a dokonce i Lois si užije trochu   akce. elé je to pak zakončeno pěkným   šťastným koncem. A nebo ne?

Celé je to   trochu slabší než třeba Crisis on Earth-X, ale   líbí se mi prohození Flashe a Green Arrowa.   Jejich vztah je a vždycky byl trochu složitý a   touhle událostí se to moc nezlepšilo, i když   si to pochopitelně nakonec vyříkají.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jan Špachta

Špachta Jan

Naposled navštívené:
Jan Špachta

Špachta Jan