reklama
 
ohodnotit

Aladin - S brouky nejsou žerty [TV seriál]

Aladdin

Rok:
1994
Délka:
30 minut
„Začíná nový seriál... Aladin a jeho přátelé jsou tu zase, s mnohem větší legrací...“

Celkové hodnocení filmu Aladin - S brouky nejsou žerty

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.2.2010
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.5.2017
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.5.2008
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
dodoch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2009
Jou11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2010
Lucil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4455minih4455Bolestná realita (1993) 
Reality Bites n
minih40429minih40429A good murder (2006) [TV film] 
A good murder n
minih48804minih48804Banální prohlídka (2007) [Video] 
Sublime n
minih53539minih53539Emmina první podprsenka (2007) 
El Brassier de Emma n
minih47488minih47488Astro Boy (2009) 
Astro Boy n
minih54856minih54856Pan Autíčko a templáři (1971) [TV seriál] 
Samochodzik i templariusze n
minih105641minih105641Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví (2011) [TV seriál] 
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness n
minih32305minih32305Carreras, Domingo, Pavarotti with Mehta - The 3 Tenors In Concert 1994 (1994) [TV koncert] 
The 3 Tenors in Concert 1994 n
minih53693minih53693Willy Fog na cestě za dobrodružstvím (1993) [TV seriál] 
Willy Fog 2 n
minih39477minih3947755 dní v Pekingu (1963) 
55 Days at Peking n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 % (8)
6   - Agostino
6   - vo.truhlas
7   - Manučao
3   - T800
10 - lisak-18
5   - dodoch
6   - Jou11
8   - Lucil

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

50 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

ČT2 - Dřevo a duše Jiřího Netíka

03:05 - 03:35

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Las Vegas (2000) [T...

02:25 - 03:30

55 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

02:35 - 03:35

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578448
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.125/0.09