Robert Więckiewicz

Povolání:
Známý jako:
Robert Wieczkievicz;
Národnost:
Věk:
52
Narození:
30.6. 1967, Nowa Ruda, Polsko
 

 

Životopis (biografie):

Poľský filmový herec Robert Więckiewicz sa narodil 30. jún 1967, Nowa Ruda, Poľsko.

Filmografia

* 1991: Ferdydurke, ako Poppy
* 1999: Ogniem i mieczem, ako Kozak
* 2000: M jak miłość, ako Kosmala
* 2001: Pieniądze to nie wszystko, ako kominár na streche
* 2002: Superprodukcja, ako Bandzior
* 2002: Samo Życie, ako Karol
* 2003: Fala zbrodni, ako Adam Kruczowski
* 2003: Ciało, ako Julek
* 2004: Vinci, ako Cuma
* 2004: Kryminalni, ako Lesław "Profesor" Gradoń
* 2005: Oficer, ako Cypa
* 2006: Francuski numer, ako Leon
* 2007: Grom
* 2007: Południe-Północ, ako  .....zobrazit více 


Novinka
Hodnotil/a jsem
Chci vidět
Komentoval/a jsem
Mám ve filmotéce
Kliknutím na plus můžete film ohodnotit, okomentovat, přidat do filmotéky nebo do chci vidět
 
Na první pohled, vidíte zda jste film hodnotili, komentovali, máte ve filmotéce nebo jej chcete vidět.
 
 
Filmografie: (řadit dle: roku | hodnocení)
Herec:
2019 
Vaše hodnocení:
minih165167 Ja teraz kłamięJa teraz kłamię ... manažer [52] n
 
Vaše hodnocení:
minih166871 Ukryta graUkryta gra ... ředitel PKIN [52] n
2018 
Vaše hodnocení:
minih161274 7 citů7 citů ... Miki [51] n
 
Vaše hodnocení:
minih161285 Jako pes s kočkouJako pes s kočkou ... Janusz Kondratiuk [51] n
 
Vaše hodnocení:
minih161273minih161273 KlerKler ... kněz Trybus [51] n
 
Vaše hodnocení:
minih162244minih162244 Oslněni světlemOslněni světlem [TV seriál] ... Jacek n
 
Vaše hodnocení:
minih158448minih158448 The Last WitnessThe Last Witness ... Michael Loboda [51] n
2016 
Vaše hodnocení:
minih152240minih152240 KonvojKonvoj ... policejní seržant Zawada [49] n
 
Vaše hodnocení:
minih158872minih158872 True CrimesTrue Crimes ... Greger [49] n
 
Vaše hodnocení:
minih152215 Vzpomínka na létoVzpomínka na léto ... Jerzy [49] n
2015 
Vaše hodnocení:
minih138436 Król życiaKról życia ... Edward [48] n
2014 
Vaše hodnocení:
minih130168minih130168 Zrnko pravdyZrnko pravdy ... prokurátor Teodor Szacki [47] n
2013 
Vaše hodnocení:
minih112287minih112287 AmbaSSadaAmbaSSada ... Adolf Hitler [46] n
 
Vaše hodnocení:
minih117240minih117240 U strážnýho andělaU strážnýho anděla ... Jerzy [46] n
2012 
Vaše hodnocení:
minih87245minih87245 Walesa: Člověk nadějeWalesa: Člověk naděje ... Lech Wałęsa [45] n
2011 
Vaše hodnocení:
minih75099minih75099 KličkaKlička ... Alfred Firlej [44] n
 
Vaše hodnocení:
minih79893minih79893 V temnotěV temnotě ... Leopold Socha [44] n
 
Vaše hodnocení:
minih82379 Ženský jsou jinýŽenský jsou jiný ... Pucio [44] n
2010 
Vaše hodnocení:
minih59671 KołysankaKołysanka ... Michał [43] n
 
Vaše hodnocení:
minih63435minih63435 RůžičkaRůžička ... Roman Rożek [43] n
 
Vaše hodnocení:
minih67618minih67618 Śluby panieńskieŚluby panieńskie ... Radost [43] n
 
Vaše hodnocení:
minih64351minih64351 TrikTrik ... agent Karol Sieradzki [43] n
2009 
Vaše hodnocení:
minih65714 Nigdy nie mów nigdyNigdy nie mów nigdy (1) ... Rafal [42] n
 
Vaše hodnocení:
minih61775 NulaNula ... předseda [42] n
 
Vaše hodnocení:
minih44247minih44247 Pokoj v dušiPokoj v duši ... podnikateľ Peter [42] n
 
Vaše hodnocení:
minih61596minih61596 Temný důmTemný dům ... Tomala [42] n
 
Vaše hodnocení:
minih68824 Zwerbowana miłośćZwerbowana miłość ... Andrzej [42] n
2008 
Vaše hodnocení:
minih50819minih50819 33 scén ze života33 scén ze života ... Adrian (hlas) [41] n
 
Vaše hodnocení:
minih50840minih50840 Jahodové vínoJahodové víno ... Wasylczuk [41] n
 
Vaše hodnocení:
minih53271minih53271 Kolik váží trojský kůň?Kolik váží trojský kůň? ... Darek [41] n
 
Vaše hodnocení:
minih68722 LejdisLejdis ... Marek [41] n
2007 
Vaše hodnocení:
minih43674minih43674 Haličské poviedkyHaličské poviedky [40] n
 
Vaše hodnocení:
minih76745 Svědek obžalobySvědek obžaloby ... Jan 'Blacha' Blachowski [40] n
 
Vaše hodnocení:
minih78555minih78555 Wszystko bedzie dobrzeWszystko bedzie dobrze ... Andrzej [40] n
2006 
Vaše hodnocení:
minih79615 Francuski numerFrancuski numer ...  Leon [39] n
 
Vaše hodnocení:
minih79418 Kto nigdy nie zylKto nigdy nie zyl ... popelář [39] n
 
Vaše hodnocení:
minih81382 Południe-PółnocPołudnie-Północ ... mnich / Kleń / nadšený houbař / kamioňák / Maniek [39] n
2005 
Vaše hodnocení:
minih93544minih93544 OficerOficer [TV seriál] ... Tadeusz n
 
Vaše hodnocení:
minih64874 Solidarita, solidarita...Solidarita, solidarita... ... Andrzej [38] n
2004 
Vaše hodnocení:
minih40333minih40333 VinciVinci ... Tsuma [37] n
2003 
Vaše hodnocení:
minih85049minih85049 TěloTělo ... Julek [36] n
2001 
Vaše hodnocení:
minih35725 Sezóna na hejlySezóna na hejly [34] n
1996 
Vaše hodnocení:
minih145159 Poznaň 56Poznaň 56 ... dělník [29] n
1993 
Vaše hodnocení:
minih86514minih86514 SamowolkaSamowolka [TV film] ... Romek [26] n
Mluví:
2009 
Vaše hodnocení:
minih62985 EsterhazyEsterhazy [42] n
 
 
 

Fan klub

V temnotě (2011) V temnotě (2011) V temnotě (2011) V temnotě (2011) V temnotě (2011)
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 159441
Osobností: 652318
Fotografií: 611162
Plakátů: 292797
Obsahů a biografií: 146564
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Joker (2019)

Joker
Hutné drama prosákle depkou,   které vás úplně vtáhne do   děje, a propad šílenství   cítíte až na gauči u TV.   Phoenix odvedl bravurní   více >

Autor: vojtam | Hodnocení: 8 / 10

Jumanji: Další level (2019)

Hurá zpět do Jumanji!!

Jumanji: Další level
Já se šel bavit, a to mi   tenhle film splnil. Jasně   není to taková bomba jako   "Vítejte v džungli", ale   neztrácí moc. Dva geronti   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 8 / 10

Smrt darebáka (1977)

Francouzská klasika.

Smrt darebáka
Atmosféra Paříže, volné   až ospalé plynutí   jednoduchého děje, kde   hrdina jde proti všem,   francouzská herecká   špička, úžasná hudba..... více >

Autor: weitinger | Hodnocení: 8 / 10

Poldové v akci (2016) [TV seriál...

Poldové v akci
Nemůžu za to, ať mi každý   odpustí takové hodnocení,   ale já se sledováním Poldů   v akci bavím absolutně   královsky!! Slovenská verze   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Jestřábí věž (1984) [TV film]

Jestřábí věž
Nikdy jsem nemusel Jana   Čenského a jeho   nesympatické herectví, to   samé platí i o jeho roli   Petra v tomto jinak sakra   kvalitním snímku více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.025/0.01