Zari

Danny John-Jules

Povolání:
Rodné jméno:
Daniel John Jules
Národnost:
Věk:
64
Narození:
16.9. 1960, Londýn, Anglie, Velká Británie
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Danny John-Jules se narodil v roce 1960 v Londýně, začínal jako tanečník a zpěvák - už ve svých sedmnácti letech vystupoval v pořadu Scum.Počátkem osumdesátých let věnoval své schopnosti hlavně muzikálům: Starlight Express nebo Jackanory. Hrál i v londýnském divadle Old Vic v Carmen Jones. Absolvoval turné po USA se slavnou anglickou popovou skupinou Wham (George Michael) jako zpěvák. Spolupracoval s Davidem Bowiem na soudtracku k pohádce Labyrint.
Životní roli získal v seriálu Červený trpaslík. Zahrál si zde rozmarného, sebestředného a líného fešáka Kocoura, jehož život se točí jen kolem jeho samotného, jídla, spánku a občas zábavy.Postupně se jeho postava vyvýjí a zapojuje se i do jiných činností, třeba pilot Kosmika. Jules s Craigem Charlesem jako jediní vydrželi celých 11 let u Červeného Trpaslíka ve svých úlohách po všech 52 pokračování. Schopnosti zpěváka prokázal v epizodě Paralelní vesmír v songu Neschopen slova. Jeho synovec Alexander John-Jules si také zahrál v Červeném trpaslíkovi v epizodě Uroboros, ale pouze jako mimino Lister.
Po seriálu a během něj pracoval v pořadech s Trpaslíkem souvisejících. V poslední době byl k vidění ve filmu Blade 2 kde hrál upíra (hlavní role Wesley Snipes).

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Danny John-Jules

John-Jules Danny

James Borders

Borders James

Naposled navštívené:
Danny John-Jules

John-Jules Danny

James Borders

Borders James