Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 

Joe Manganiello

Povolání:
Rodné jméno:
Joseph Michael Manganiello
Národnost:
Věk:
47
Narození:
28.12. 1976, Pittsburgh, Pensylvánie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Americký herec Joseph Michael Manganiello se narodil 28. prosince 1976 v Pittsburghu v Pennsylvanii Charlesovi a Susan Manganiellovým. Joe má mladšího bratra.

Studoval na St. Bernard School, římsko-katolické základní škole v Mt. Libanon, poté studoval High School, kterou absolvoval s vyznamenáním v roce 1995. Hrál také univerzitní fotbal na střední škole, byl kapitánem pro basketbalový a volejbalový tým.

Získal roli Juda Fry v muzikálu Oklahoma a podílí se na práci ve školním televizním studiu. O víkendech si domů půjčuje vybavení s jeho přáteli a začíná se zajímat o herectví, aby se stal lepším amatérským filmařem.

Pokusil se dostat na Carnegie Mellon Universit, nebyl však přijat a zažádal o přijetí na University of Pittsburgh. O rok později se znovu o přijetí na Carnegie Mellon Universit, tentokrát se na něj usmálo štěstí a spolu s dalšími 16 studenty byl přijat. Studoval všechny styly klasického divadla.

Joe se po studiu přestěhoval do Los Angels, kde podepsal smlouvu s agentem. O tři dny později se účastnil castingu na roli Petera Parkera ve Spider-Manovi. Získal však roli Flashe Thompsona, kterého si zahrál i ve třetím pokračování tohoto filmu.
Objevil se v několika televizních seriálech.

Například v Las Vegas, Jake in Progress nebo Zločiny ze sousedství. V roce 2004 si zahrál v Kriminálce New York a následující rok v dalších dvou seriálech, Medium a Jak jsem poznal vaši matku.

V roce 2007 se objevil v upířím seriálu True Blood. Zahrál si ve třetí sérii vlkodlačího bodyguarda Alcide, najatého Ericem Norman (Alexander Skarsgard ), který má chránit a pomáhat Sookie Stackhousové (Anna Paquin). Začátkem roku 2011 byl požádán, aby se účastnil kamerových zkoušek na nového Supermana. Musel však kvůli nedostatku času a práci na True Blood odmítnout.

Joe, mimo práce u filmu a divadla, napsal dva fantasy romány, Dragon Bones a Dragon Blood. Je členem charity v boji proti AIDS. Je přítelem zpěváka Johna Feldmanna skupiny Goldfinger, jezdí s nimi po turné a spolu s dalšími se podílí na zabezpečení. V roce 2010 byl jmenován časopisem People nejvíce sexy mužem světa. Má sicilské, rakouské, německé a arménké předky. Od 14. října 2010 je zasnoubený s herečkou Audra Marie.

Autor: Roux

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:15 - 04:45

100 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

03:30 - 04:00

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:50 - 04:45

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

03:35 - 04:40

20 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Joe Manganiello

Manganiello Joe

Návštěvníci (Les visiteurs)

Návštěvníci
Les visiteurs

Naposled navštívené:
Joe Manganiello

Manganiello Joe

Návštěvníci (Les visiteurs)

Návštěvníci
Les visiteurs