Zari

Kam Heskin

Povolání:
Rodné jméno:
Kam Erika Heskin
Národnost:
Věk:
51
Narození:
8.5. 1973, Grand Forks, Severní Dakota, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Kam Erika Heskin se narodila v Grand Forks s Severní Dakotě v roce 1973. Její otec je architekt, matka bývala před založením rodiny herečka. Herectví po ní zdědila jen Kam. Ani jeden z jejích dvou bratrů herecké sklony nemá. Kam navštěvovala střední školu Grand Junction, kde skončila v roce 1991, dále vystudovala Concordia College v Minnesotě, obor komunikace a politologie.
Hned druhý den po získání titulu se přestěhovala do Chicaga, kde se věnovala několik měsíců modelingu. Následovalo přestěhování do New Yorku a herecká kariéra. Její první role jí byla svěřena režisérem Johnem Woo v pilotním díle seriálu Blackjack. Nejznámější je však díky svému působení v seriálové soap opeře Sunset Beach, kterou produkovala televize NBC.
V roce 1998 se provdala za Jonathana Cheriffa, který vlastní v New Yorku restauraci, avšak jejich manželství bylo anulováno.
Následovalo další stěhování, tentokráte do Los Angeles, kde žije dosud. Její velkou kamarádkou je herečka Krissy Carlsonová, která spolu s Kam hrála v seriálu Sunset Beach z roku 1997.
V roce 2004 byla vážnou uchazečkou na roli Shannon v seriálu LOST. V roce 2006 se jí málem podařilo získat nominaci na Razzie Award - za nejhorší herečku ve vedlejší roli - za film Dirty Love z roku 2005.
V poslední době jsme ji mohli vidět jako Paige Morganovou v dalších pokračováních romantické komedie Princ a já.

Autor: efCZa

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kam Heskin

Heskin Kam

Naposled navštívené:
Kam Heskin

Heskin Kam