Zari

Iva Kubelková

Povolání:
Národnost:
Věk:
47
Narození:
7.5. 1977, Písek, Československo
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Krásná tmavovlasá vícemiss 1996 Iva Kubelková (1977) se sice narodila v jihočeském Písku, ale počátkem 90. let se s maminkou přestěhovaly do Prahy, kde Iva po střední soukromé ekonomce pokračovala ve vyšším odborném studiu ekonomie v němčině. Módní mola jí byla blízká už od jejích 16ti let, odtud byl už jen krůček k soutěži Miss, ve které sice skončila druhá (vítězkou se tehdy stala dnes již téměř neznámá Petra Minářová), ale dveře showbyznysu se jí otevřely dokořán.

Se svými mírami 93-60-90 se tato vysoká kráska stala vyhledávanou modelkou, předvádí většinou pro Beátu Rajskou a v r. 2001 vyhrála anketu časopisu SPY - Nejkrásnější ňadra. Několik sezón hrála v Čechově prozatímně osvobozeném divadle - Dívčí válka, Pravda o zkáze Titaniku, Perníková chaloupka nebo Loupežníci na Chlumu (2004 - 2005), v pražském divadle U hasičů učinkovala v úspěšné obnovené premiéře Noc s modelkou (2005).

Následovalo krátkodobé moderování noční show Vyvolených (2006) spolu s T. Pergnerovou a L. Boučkem - to však nebyla její "parketa". Jako mnoho jiných půvabných žen, i Kubelková podlehla vábení fotografů a pro firmu Stock nafotila sérii lehce erotických kalendářních snímků (2007), zároveň začala hrát v primácké telenovele Velmi křehké vztahy (D. Hartlová) a do třetice úspěchů téhož roku se protančila v soutěžní soutěži BAILANDO s Jaroslavem Molnárem až do finále.

Iva Kubelková se stala hned po soutěži Miss na několik let oficiální přítelkyní hokejového mága Jaromíra Jágra, tehdy ještě hodně nevybouřeného. Po rozchodu s ním se stal jejím partnerem automobilový závodník Martin Koloc, ovšem ani tento vztah (vzhledem k jeho nevěrám) neměl dlouhého trvání. V současnosti je partnerem a zároveň otcem jejich dvou dcer - Natálky (2004) a Karolínky (2009) česko-německý, o téměř 20 let starší podnikatel Ladislav Doležal, se kterým Iva, přesvědčená vegetariánka, vychovává své děti v rodinném domě v Podkrkonoší. Její profesní závazky se zúžily na moderování charitativních akcí a "dámského pořadu" na ČT SAMA DOMA.

Autor: Angelika2808

Životopis (biografie) / Informace:
Narodila se v Písku, ale od čtrnácti let žila v Praze, kde studovala ekonomickou školu. V šestnacti letech začala s modelingem a v roce 1996 se stala vicemiss České republiky.
Moderuje v České televizi pořad Sama doma, hraje divadlo, Objevuje se v seriálu na televizi Prima. V Praze vlastní kadeřnický salon.

Autor: ajaajena

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Z metropole, Týden v regionech

01:20 - 01:50

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Kachna na pomerančích (1975)

23:40 - 01:25

103 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

00:25 - 01:25

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:10 - 02:10

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Iva Kubelková

Kubelková Iva

Nichelle Nichols

Nichols Nichelle

Naposled navštívené:
Iva Kubelková

Kubelková Iva

Nichelle Nichols

Nichols Nichelle