Zari

Julianne Nicholson

Povolání:
Národnost:
Věk:
53
Narození:
1.7. 1971, Medford, Massachusetts, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Julianne Nicholson se narodila 1. července roku 1971 v Medfordu v Massachusetts. Americká herečka známá jako detektiv Megan Wheeler ze seriálu Právo a pořádek (Law & Order: Criminal Intent).

Julianne vyrůstala v Medfordu, kde žila se svými třemi sourozenci. Chodila na Arlington Catholic High School. Když se dostala do New Yorku, získala práci jako modelka a po šesti měsících odjela pokračovat v kariéře modelky v Paříži. Když se vrátila do New Yorku, začala studovat na Hunter Collage. Poté, co opustila školu, pracovala jako číšnice a začala studovat herectví a toužila se věnovat herecké kariéře.

Její první role byla ve filmu Láska až za hrob (Curtain Call), kde hrála po boku Michaela Caine a Maggie Smith. V roce 1999 získala roli v romantickém filmu Milostný dopis (Love Letter). V roce 2000 si zahrála s Demi Moore ve filmu V moci snů (Passion of Mind).

Dále se objevila v televizním seriálu The Others z roku 2000. Objevila se také v snímku Podfu(c)k (Snatch) po boku Brada Pitta nebo Benicia Del Torra. V roce 2001 přišel další seriál, tentokrát to byla role advokátky v Ally McBeal.

V roce 2005 se objevila ve filmu Kinsey po boku Liama Neesona a Laury Linney. V roce 2006 si zahrála ve filmu Puccini pro začátečnice (Puccini for Beginners). Hlavní roli získala ve filmu Něco na těch mužích je (Brief Interviews with Hideous Men), kde hrála po boku Johna Krasinskiho a Dominica Coopera. Dále se také objevila v krimi-komedii Staten Island s Ethanem Hawkem.

V roce 2004 si vzala britského herce Jonathana Caka v Itálii, mají spolu dvě děti - syna Ignatiuse, který se narodil v září 2007, a dceru Pheobe Margeret, která se narodila 30. dubna roku 2009.

Autor: hledaseniki

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Julianne Nicholson

Nicholson Julianne

Naposled navštívené:
Julianne Nicholson

Nicholson Julianne