Zari

Natalia Oreiro

Povolání:
Rodné jméno:
Natalia Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié
Národnost:
Věk:
47
Narození:
19.5. 1977, Montevideo, Uruguay
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
I ona snila o úspěchu. Chtěla být slavná, chtěla, aby jí svět obdivoval. Její cesta ke slávě nebyla jednoduchá, překvapivě. Musela překonat mnoho neúspěchů a zklamání, ale její vytrvalost, snaha, touha a síla vůle jí pomohly jít stále kupředu. Ve svých písních zpívá o lásce, o cestě ke slávě a o statečnosti. Ale svět jí dnes nezná pouze jako zpěvačku.

Celým jménem Natalia Marisa Oreiro Iglesias se narodila 19. května 1977 v Montevideu v Uruguayi. Už od 8 let navštěvovala hodiny divadelního herectví, od 12 let účinkovala v reklamách na Coca-Colu, Pepsi a Johnson & Johnson. Celkem natočila asi 30 reklam a dá se říci, že právě zde začíná její kariéra. Následovala vystoupení na veřejnosti a Natalia toužila dostat se do televize.

V rodném Montevideu příliš mnoho příležitostí uspět nebylo a aby neutrácela všechny vydělané peníze za cestování, rozhodla se v 17 letech přestěhovat natrvalo do Argentiny. Její první větší role byla v opeře "Inconquistable corazon", kde potkala svého budoucího přítele Pabla Echarriho, se kterým žila šest let.

Přicházely další menší role v seriálech "Dulce Ana" a "Modelos 90-60-90", ale její první výraznější úspěch byla role milenky Diega Ramose v seriálu "Bohatí a slavní" (Rich and Famous) z roku 1997. Po natáčení dostala Natalia skvělou nabídku od TELEFE hrát Verónicu De Ricci v seriálu "Un argentino en Nueva York" (An Argentine in New York), díky které se stala opravdu slavnou a světově uznávanou.

V roce 1998 vydala své první hudební album „Natalia Oreiro“, za které dostala zlatou a platinovou desku nejen ve státech Latinské Ameriky, ale i v Evropě. Následoval její největší herecký úspěch, role Milagros v telenovele Divoký anděl ("Muneca Brava" - Wild Angel). V roce 1999 byla Hollywoodem zvolena za „Osobnost roku Latinské Ameriky“.

6.srpna 2002 se fanoušci dočkali jejího druhého alba s názvem „Tu Veneno“, které bylo ještě úspěšnější než to první. Ve stejném roce natočila další telenovelu "Kachorra".

Od 31. prosince 2001 je šťastně vdaná za slavného rockového zpěváka Ricarda Mollu argentinské skupiny Divididos. I její třetí album „Turmalina“ se stalo ihned po vydání číslem jedna všech argentinských hitparád. V roce 2003 ji budeme moci vidět v roli Sandry v seriálu Cleopatra.

Autor: Redakce

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:30 - 00:20

49 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Čas zabíjet (1996)

22:10 - 00:35

129 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Křižovatka smrti 2 (2001)

23:30 - 01:20

49 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Šefové na zabití (2011)

23:45 - 01:45

34 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Natalia Oreiro

Oreiro Natalia

Naposled navštívené:
Natalia Oreiro

Oreiro Natalia