Zari

Emily Procter

Povolání:
Rodné jméno:
Emily Mallory Procter
Národnost:
Věk:
55
Narození:
8.10. 1968, Raleigh, Severní Karolína, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Emily Mallory Proter se narodila 8.10.1968 v Raleigh(hlavní město Severní Karolíny) v USA.Když byly Emily dva roky její rodiče se rozvedli.Emily odpromovala na škole Ravenscrolt ve svém rodném městě. Poté co vystudovala tanec a žurnalistiku na univerzitě ve Východní Karolíně, předpovídala počasí na televizní stanici v Greenvillu.
Původně chtěla studovat divadelní herectví,avšak děkan tohoto oboru jí řekl,že jí chybí něco k tomu, aby byla herečkou.To jí ovšem podle jejích slov doslova nakoplo k tomu,stát se herečkou za každou cenu.

Když se odstěhovala do Los Angeles,její otec jí zaplatil dvouroční hereckou školu.Ještě před promocí se objevila v několika rolích ve filmech jako Jerry Marguire nebo Kozy,Kozy,Kozičky kde se objevila po boku hereckých hvězd jako David Schwimmer nebo Chris Cooper.Nejznámější je rolí Calleigh ze seriály CSI Miami.V roce 2006 si zahrála ve filmu Agent v sukni 2.

Emily dobrovolně pomáhá v dobročinných organizacích na podporu lidí bez domova navštěvuje základní školy a chodí do pomáhat do kuchyně kostela v Los Angeles,kde nyní žije.
Jako koníček má dekoraci interiéru,nejraději má španělský styl z roku 1921. Emily je vášnivá hráčka pokru, také vášnivou sběratelkou brouků. Baví jí skládání puzzle.Doma jí dělá společnost kocour Kevin.

Autor: Luluvampík

Životopis (biografie) / Informace:
Emily Mallory Procter se narodila 8. října 1968 v Raleigh, v Severní Karolíně, v USA. Když jí byly dva roky její rodiče (William a Barbara) se rozvedli. Emily odpromovala na škole Ravenscroft ve svém rodném městě. Poté co vystudovala žurnalistiku a tanec na univerzitě ve Východní Karolíně, předpovídala počasí na televizní stanici WNCT v Greenvillu. Původně chtěla Emily studovat divadelní herectví na univerzitě ve Východní Karolíně, avšak tehdejší děkan (ředitel) tohoto oboru jí řekl, že jí chybí něco k tomu, aby se stala herečkou. Podle Emily, to ale však spíš bylo jako nakupnutí k tomu stát se herečkou za každou cenu.
Když se odstěhovala do Las Angeles, její otec jí zaplatil dvouroční hereckou školu. Ještě než odpromovala, objevila se v několika malých rolí ve filmech jako Jerry Maguire (Jerry Maguire – 1996) nebo Kozy, kozy, kozyčky (Breast Men – 1997), kde se dokonce objevila po boku hereckých hvězd jako David Schwimmer (Přátelé, Šest dní sedm nocí) nebo Chris Cooper (Agent bez Minulosti, Patriot). Během let 1995-96 se objevila v “Lois and Clark the New Adventures of Superman”, kde ztvárnila Lanu Lang.
Opět se vrátila v roli Calleigh Duquesne v Kriminálce Miami (CSI Miami – 2002-2006), nebo v A. Sorkinově seriálovém dramatu The West Wing (2000-02,2006) jako Ainsley Hayes.
Sama se také dobrovolně přihlásila do programu “Young Storytellers”. Program při kterém navštěvuje základní školy a povídá si s dětmi, především o jejich talentu atd. Zároveň pracuje v charitě pro podporu lidí bez domova. Jako koníček má dekorace interiéru, nejraději má Španělský styl z roku 1921. Emily je vášniva hráčka pokeru. Hru jí, jako malou, naučil její otec. Zúčastnila se dokonce turnaje celebrit (v pokeru). Báví ji i skládání puzzlí.

Autor: Cash89

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:00 - 14:50

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Dějiny antisemitismu

14:00 - 15:00

48 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:40 - 15:35

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:25

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Emily Procter

Procter Emily

Tony Bancroft

Bancroft Tony

Lars Molin

Molin Lars

Naposled navštívené:
Emily Procter

Procter Emily

Tony Bancroft

Bancroft Tony

Lars Molin

Molin Lars