Zari

Jacob Erftemeijer

Povolání:
Známý jako:
Jacob E Kodas
Národnost:
Věk:
35
Narození:
20.7. 1989, Nijmegen, Nizozemí
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Jacob Erftemeijer se narodil v nizozemském Nijmegenu, matce Češce a otci Nizozemci. Když byl starší, přestěhoval se s rodiči do Prahy. Po základní škole si vybral studium na herecké škole - Pražské konzervatoři, studoval pod vedením Jany Preissové a Jaroslava Satoranského.

V roce 2011 začal studium herectví na katedře činoherního divadla DAMU pod vedením Miroslavy Pleštilové, Milana Schejbala a Michala Pavlaty. Během studií na konzervatoři a DAMU hostoval v mnoha divadelních společnostech, v Divadle na Vinohradech, Národním divadle, Moravskoslezském divadle, či v divadle Semafor. Sám se při studiích na DAMU začal zabývat režií a vytvořil se svými spolužáky inscenaci „Some Voices“ podle textu Joe Penhalla. Podílel se na vzniku mnoha inscenací, ať už jako dramaturg či jako autor hudby.

Mimo divadlo se zajímá o hudbu a sám ji aktivně provozuje. Při studiích založil se svými spolužáky ZEA Luxurians Trio, kde působí jako DJ. Členem souboru Švandova divadla je od roku 2015. Měl též příležitost si zahrát vedle úspěšných kolegů - herců v různých televizních filmech nebo v současnosti v populárním seriálu Specialisté.

Autor: georginaa

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jacob Erftemeijer

Erftemeijer Jacob

Tip a Tap ("Tip en Tap")

Tip a Tap
"Tip en Tap"

Carmen a Lola (Carmen & Lola)

Carmen a Lola
Carmen & Lola

Tin Gregorić

Gregorić Tin

Naposled navštívené:
Jacob Erftemeijer

Erftemeijer Jacob

Tip a Tap ("Tip en Tap")

Tip a Tap
"Tip en Tap"

Carmen a Lola (Carmen & Lola)

Carmen a Lola
Carmen & Lola

Tin Gregorić

Gregorić Tin