Zari

Brooke Langton

Národnost:
Věk:
53
Narození:
27.11. 1970, Arizona, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Brooke Langton se narodila 27. listopadu 1970 v malém městečku na těžbu stříbra (Arizona, USA). Otec byl geolog a matka zdravotní sestra. Její dědeček byl Steven Cummings, pilot B-24 v ě. světové válce s kapitánem letadla Jamesem Stewardem. Po tom co si vyslechla mnoho příběhu z druhé světové války, zalíbily se jí všechny Stewardovi filmy. Vyrůstala v Texasu kde navštěvovala hodiny herectví.
Začínala jako modelka v Japonsku 8 měsíců před jejím prvním hereckým debutem. Po krátkém hostování v seriálech Baywatch a Beverly Hills 90210 se uchytila jako Samantha Reilly v Melrose Place (1998). Filmovým debutem je Nebezpečné pády (1994) a vedlejší role ve filmu Swingers (1996). První regulerní rolí je Sarah Bowen (Extreme, 1995) a následuje The Net (1998) kde stvárnila Angelu Bennettovou. V roce 2000 přichází role po boku Keanu Reevese Náhradníci a festivalových filmů Playing Mona Lisa (Hra na Monu Lisu) a Kiss the Bride (Políbit nevěstu).
Jedním z posledních uvedených snímku je Ztracen v oblacích (2006), příběhu z 2. světové války, kde ztvárnila Claire Kellyovou.
Brooke žije v Los Angeles se svými dvěma psy a když není s nimi, je na vodních lyžích, snowboardu nebo se potápí hluboko v oceánu. Měla krátkou aférku s Georgem Glooneyem (1999) a nyní je jejím snoubencem Carl Hagmier. LeD

Autor: sarcofago

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Brooke Langton

Langton Brooke

Cheryl Prime

Prime Cheryl

Hervé Leblanc

Leblanc Hervé

Naposled navštívené:
Brooke Langton

Langton Brooke

Cheryl Prime

Prime Cheryl

Hervé Leblanc

Leblanc Hervé