Zari

Marley Shelton

Povolání:
Rodné jméno:
Marley Eve Shelton
Národnost:
Věk:
50
Narození:
12.4. 1974, Los Angeles, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Marley Eve Shelton se narodila 12. dubna 1974 v Eagle Rock v Kalifornii. I přesto, že se narodila do umělecky založené rodiny, její matka bývala zpěvačkou a poté učitelkou a otec je producentem a režisérem, a oba se angažovali v místních divadlech, tak Marley herectví nelákalo. Na střední škole byla tato pěkná blondýnka roztleskávačkou a byla i královnou maturitního plesu. Po škole se živila brigádami v několika obchodech. A až poté začala uvažovat nad herectvím.

Roku 1991 debutovala menší rolí ve filmu „Grand Canyon“. Poté se začala pravidelně objevovat ve filmech i televizních seriálech. Roku 1995 ztvárnila dceru amerického prezidenta ve filmu „Nixon“. Velmi důležitý pro její kariéru byly filmy „Pleasantville: Městečko zázraků“ (1998) a „Nepolíbená“(1999). Její první hlavní rolí byla postava roztleskávačky ve filmu „Lincolnská střední“(2001).

Od té doby jsme ji měli možnost vidět v mnoha snímcích, po boku Jakea Gylenghaala v „Bubliňákovi“(2001), v menší roli ve filmu „Sin City - Město hříchu“(2005), „Grindouse:Auto zabiják“(2007), „Grindhouse:Planeta teror“(2007), Women in Trouble“(2009),…

Od roku 2001 je vdaná za filmového producenta Beau Flynna, kterého poznala u natáčení „Buliňáka“. Má tři sestry a jedna z nich – Samanthav - je rovněž herečka, spolu si zahráli ve snímku svého otce „Moving Alan“(2003). Marley je vášnivou cestovatelkou a procestovala řadu exotických zemí.

Autor: jitush.b

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Marley Shelton

Shelton Marley

Renée Longarini

Longarini Renée

Naposled navštívené:
Marley Shelton

Shelton Marley

Renée Longarini

Longarini Renée