Zari

Brian Thompson

Povolání:
Rodné jméno:
Brian Thompson
Známý jako:
Yahoots Magoondi
Národnost:
Věk:
65
Narození:
28.8. 1959, Ellensburg, Washington, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Brian Thompson se narodil 28. srpna 1959 v americkém Washingtonu. Patří k nejznámějším hercům akčních filmů. Hraje jak kladné, tak záporné postavy. Je synem dvou učitelů a druhým z šesti sourozenců. Herectví vystudoval na kalifornské univerzitě v Los Angeles. Jeho první rolí ve školním divadelním představení byla postava ruského baletního instruktora Borise ve hře You can´t take it with you.

Když úspěšně dokončil školu, měl svou SAG kartu, vlastního agenta a malou roli ve filmu TERMINÁTOR s Arnoldem Schwarzeneggerem a Michaelem Biehnem v hlavních rolích. O dva roky později, v roce 1986, si zahrál hlavní zápornou roli po boku dalšího svalovce Sylvestera Stallonea ve filmu COBRA. Tímto filmem se zapsal do podvědomí diváků. Od této chvíle se začal objevovat ve velké spoustě filmů a seriálů. V roce 2000 sklidil od kritiků chválu za skvěle ztvárněnou postavu Hercula ve dvoudílném fantasy snímku JÁSON A ARGONAUTI.

Jeho manželka se jmenuje Isabelle a je filmovou producentkou. Má s ní dvě děti, syna Jordana a dceru Daphne. Žije v Los Angeles. I když natáčí akční filmy, jako divák preferuje komedie. Ve volném čase rád poslouchá hudbu, píše vědecko-fantastické povídky, fotografuje, sportuje. Kdysi se věnoval americkému fotbalu. Dnes raději hraje golf. Brian Thompson ovládá bojové umění hapkido, ve kterém má černý pás. Také skvěle hraje na piano. Má rád sushi. Hostoval v seriálech V. I. P., ČARODĚJKY, NÁMOŘNÍ VYŠETŘOVACÍ SLUŽBA a WALKER, TEXAS RANGER.

Autor: videofil

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

21:10 - 21:55

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Pluk mizerů

21:00 - 22:05

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

20:20 - 21:40

52 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Malý pitaval z velkého města (...

20:15 - 21:40

57 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Brian Thompson

Thompson Brian

Man Kit Poon

Poon Man Kit

Naposled navštívené:
Brian Thompson

Thompson Brian

Man Kit Poon

Poon Man Kit