Zari

Hailee Steinfeld

Povolání:
Národnost:
Věk:
27
Narození:
11.12. 1996, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Málokomu se povede, aby byl po natočení svého prvního celovečerního snímku, nominován rovnou na Oscara, ale Hailee Steinfeld se to povedlo. Za roli Mattie v Opravdové kuráži (True Grit,2010) bratrů Coenových. A to předtím než se mohla měřit s takovými zkušenými herci jako Jefem Bridgesem a Mattem Damonem měla zkušenosti jenom z krátkometrážních snímků a hostování ve dvou seriálech.
Narodila se 11. prosince 1996 v Tarzaně v Kalifornii, matce Cheri bytové designérce a otci Peterovi, který se živí jako fittnes trenér. Její starší bratr je řidičem ve známé sérii NASCAR a herectvím se živil její prastrýc Larry Domasin. Hailee se začala s herectvím oťukávat v roce 2007 epizodní rolí v seriálu Back to you (Zpátky do studia). Poté se přes krátkometrážní snímky Heather: A Fairytale (2008) a She's a Fox (2009) dostala už rovnou k jejímu zlomovému filmu Opravdová kuráž (2010), kde za pomoci Jeffa Bridgese a Matta Damona hledá vraha svého otce. Ve stejném roce hrála v dalších dvou kraťasech - Without Wings a Grand Cru a dostala nabídku na televizní komedii Summer camp (režie Lev L. Spiro). V roce 2013 se Hailee stala další Julií v novém zpracování Romea a Julie (režie Carlo Carlei) a vidět jsme ji mohli ve výpravné sci-fi Enderova hra (Ender's Game, režie Gavin Hood). Zcela z jiného soudku pak byla její účast v hudebním snímku Love song (režie John Carney) a v dramatu Hateship Loveship (režie Liza Johnson) ve stejném roce, a také v dalším krátkém filmu The Magic Bracelet (režie Jon Poll).V akčním filmu 3 dny na zabití (3 Days to Kill, režie McG, 2014) hrál jejího starostlivého otce Kevin Costner a s koňmi se znovu potýkala ve westernovém dramatu Tommyho Lee Jonese The Homesman. Svůj další talent, zpěv, tato multifunkční herečka mohla předvést v úspěšném pokračování Ladíme 2 (Pitch Perfect 2, režie Elizabeth Banks, 2015). Letos (2015) ještě dokončila akční film Barely Lethal (režie Kyle Newman) a hudební komedii Ten Thousand Saints (režie Shari Springer Berman, Robert Pulcini).
Vzhledem k jejímu věku a talentu můžeme očekávat mnohé, nejen přislíbenou účast na dalším pokračování Ladíme pro rok 2017.

Autor: Frolíček

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - nevysílá se

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

05:10 - 05:30

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 06:05

27 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického

05:10 - 05:59

12 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Hailee Steinfeld

Steinfeld Hailee

Naposled navštívené:
Hailee Steinfeld

Steinfeld Hailee