Zari

Miko Hughes (1)

Povolání:
Rodné jméno:
Miko John Hughes
Národnost:
Věk:
38
Narození:
22.2. 1986, Apple Valley, Kalifornie, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Miko John Hughes se v roce 1986 narodil v Kalifornii, v rodině otce, Johna Hughese, který je specialistou na filmové efekty a matkou mu je Marie (Phelpsová). Má rodový původ domorodého Američana a aby se v dětství nenudil, k rodině mu patří ještě tři sourozenci Mike, Mitch, Molly.

Sotva se naučil chodit, již se zapsal do podvědomí filmových diváků svými dětskými rolemi. Byl také autistický chlapec, který nevědomky přijde na tajný cód hesla, přijde o rodiče a potom s pomocí Bruce Willise utíká před chlapíky, kteří jej chtějí jako jedinnýho svědka zlikvidovat, v thrilleru Mercury Rising (1998), a jako Dylan ve filmu Craven, nová noční můra (1994).

Se svojí kariérou se Hughes stal jedním z nejmladších herců v Hollywoodu. Televize mu dále nabídla nespočet rolí ve filmech a seriálech, film mu také není cizí. Učinkuje v Tv seriálu Full House (1990 - 1995), na to po boku Dannyho De Vita hraje Jacka ve Spawn (1997), dále hraje ve filmech Zeus a Roxanne, Apollo 13, Policajt ze školky.

Stal se i v množství seriálů hostující hvězdou: Pobřežní hlídka, Beverly Hills 90210, Melroce Place, Dotek anděla, Chůva k pohledání. Miko získal cenu EMMY pro jeho účast na animovaném seriálu, kdy postavičce propůjčil svůj hlas, Život s Louie (1995). Dalším úkolem bylo namluvit dvojčata v celovečerním filmu Baby Geniuses (1999). Jeho posledním projektem před filmovací přestávkou je film Surf School.

V přestávce své kariéry si skočil natočit reklamu na videohru. Po přestávce se objevil jako dospívající mladík, kde hraje milého darebáka ve sci - fi Roswell. Svojí pestrou kariéru počal také jako hudebník, kdy v 9ti letech natočil dvě alba, ke kterým napsal slova.

Charismatického italského sochaře vykreslil v komedii Plece a nosy (2010), za ztvárnění role získal pochvalu kritiky.

Dále hrál ve filmech: Magic Rock (2001), Jeskynní lidé (2007).

Autor: jarda53

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Miko Hughes

Hughes Miko

Naposled navštívené:
Miko Hughes

Hughes Miko