Zari

Susan Boyle

Povolání:
Rodné jméno:
Susan Magdalane Boyle
Národnost:
Věk:
63
Narození:
1.4. 1961, Blackburn, Skotsko, Velká Británie
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Nepříliš atraktivní dáma středního věku a přece hvězda pěvecké reality show Britain´s Got Talent Susan Boyle (1961) v dubnu 2009 šokovala svým nádherným hlasem nejen diváky, ale i přísnou porotu dokonale interpretovanou árií z muzikálu Bídníci.

Slečna ze "staré dobré Anglie" pochází z velmi početné hudební rodiny - má 8 starších sourozenců, rodiče už bohužel nežijí. Susan ráda vzpomíná na rodinné "muzicírování", populárním vzorem byla britská kapela BEATLES. Společně se sestrami zpívala Susan pravidelně při nedělních bohoslužbách v kostele. Nikoho by nenapadlo, že o mnoho let později pokoří hudební svět staromódní venkovanka se zlatem v hrdle a písní I DREAMED A DREAM vžene slzy do očí miliónům fanoušků na celém světě.

A tak i přes počáteční nedůvěru, ba až výsměch kvůli nemoderním šatům, nemožnému účesu a huňatému obočí, došla Susan k vytčenému cíli, totiž stát se zpěvačkou - tento uskutečněný sen věnovala své zemřelé mamince. A přesto, že ve finále prestižní soutěže skončila druhá (vítězi se stala taneční skupina Diversity), srdce poroty a hlavně diváků si získala právě fenomenální zpěvačka - její debut před televizními kamerami dodnes na You Tube vidělo téměř 100 miliónů obdivovatelů. A tak dnes pro nehezkou "Popelku" z Blackbourne, kde donedávna žila jen se svou kočkou, pracuje tým odborníků, kteří jí radí s vizáří, účesem a oblékáním.

Na posledním vystoupení v Los Angeles se představila nová Susan v šatech od návrhářky Suzenne Neville - omládlá a zkrásnělá se vydává ve stopách muzikálové zpěvačky Elaine Paige. Nezapomíná ovšem ani na dobročinnost a charitu, kde v minulosti několik let pracovala.

Autor: Angelika2808

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

04:25 - 04:45

9 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy (2005) [TV ...

04:25 - 04:50

9 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - My, chalupáři

03:20 - 04:45

74 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:00 - 05:00

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Susan Boyle

Boyle Susan

Ralph Littlefield

Littlefield Ralph

Jozef Cuker

Cuker Jozef

Šárka Konvičková

Konvičková Šárka

Naposled navštívené:
Susan Boyle

Boyle Susan

Ralph Littlefield

Littlefield Ralph

Jozef Cuker

Cuker Jozef

Šárka Konvičková

Konvičková Šárka