Zari

Lucie Borhyová

Povolání:
Národnost:
Věk:
46
Narození:
16.4. 1978, Praha, Československo
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Jedna z nejoblíbenějších tváří televize NOVA, půvabná blondýna Lucie Borhyová (1978), pochází z Prahy. Už v raném dětství ji stihla tragédie, kdy se v polovině 80. let za dodnes nevyjasněných okolností zabil v autě její biologický otec Tomáš Cmíral, tehdy přední sólista Baletu Československé televize. Její maminka Alena si po několika letech našla nového partnera, Ladislava Borhyho, který Lucii adoptoval a v r. 1988 přibyl do rodiny syn Oskar. Po základní škole studovala Lucie Gymnázium F. Palackého v Neratovicích, kde r. 1996 odmaturovala. Nepřijetí na Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy si usměvavá blondýnka vykompenzovala úspěšným studiem Vyšší odborné školy publicistiky.

Již v době studia pracovala v TV Nova jako pomocná redaktorka ve zpravodajství a rok před koncem milénia odstartovala svou dnes již šestnáctiletou kariéru novácké celebrity. Psal se rok 1999 a za moderátorským pultíkem se objevila do té doby nevídaná dvojice - pohledná plavovláska s širokým úsměvem Lucie Borhyová a exotický sympaťák české mámy a ghanského otce Rey Koranteng (1974). Velmi rychle si získali sympatie diváků a poměrně pravidelně obsazují přední příčky televizních anket oblíbenosti.

Celkem pochopitelně se úspěšná moderátorka ocitla v hledáčku mnoha známých a bohatých mužů, v době svého televizního debutu však žila s o pár let starším podnikatelem, golfistou Alanem Babickým. Že několik let společného soužití vede buď ke svatbě nebo k rozchodu signalizoval letní flirt pěkné blondýny s Jaromírem Jágrem v roce 2004. Oba známost nejprve popírali, poté přiznali a s babím létem skončila i prázdninová romance a Lucie se vrátila k Alanovi. Narušený vztah však dlouho nevydržel a po nějaké době partnerského osamění se po boku moderátorky začal objevovat řecký podnikatel Niko Papadakis. Kráska ze zpráv vypadala velice šťastně, a když se jim v prosinci 2008 narodil syn Lucas, zdálo se, že konečně potkala svého osudového muže. Ani tento vztah - víceméně na dálku - však nevydržel a Lucie zůstala s malým synem sama.

Naštěstí se jí velmi dařilo v pracovním životě, kromě zpráv začala moderovat i publicistický pořad Víkend, mihla se v seriálech Ulice (2005) a Comeback (2008). Že má tanec (zřejmě po svém zesnulém otci) v krvi, prokázala v r. 2007, kdy se zúčastnila soutěže Bailando a s profesionálním tanečníkem Petrem Pikem se dostali až do finále.

Nedlouho po této soutěži poznala osamělá maminka malého Lucase nového kolegu - sporťáka Michala Hrdličku (1988), se kterým se do sebe zakoukali. Bulvár této romanci mladíčka z bohaté sportovní rodiny s o 10 let starší moderátorkou nedával moc šancí, nicméně oni svůj několikaletý vztah stvrdili v červnu 2014 narozením dcery Lindy. Po krátké mateřské se Lucie Borhyová vrátila zpět na moderátorský post a s přítelem Michalem a oběma dětmi tvoří pohodovou rodinku.

Autor: Angelika2808

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných - Vladimír Dl...

10:35 - 11:30

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

10:20 - 11:15

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

10:55 - 11:50

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:15 - 11:15

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lucie Borhyová

Borhyová Lucie

The Proud Rebel

The Proud Rebel
The Proud Rebel

Mária Slívenská

Slívenská Mária

Naposled navštívené:
Lucie Borhyová

Borhyová Lucie

The Proud Rebel

The Proud Rebel
The Proud Rebel

Mária Slívenská

Slívenská Mária