Zari

Grant Show

Povolání:
Rodné jméno:
Grant Alan Show
Národnost:
Věk:
62
Narození:
27.2. 1962, Detroit, Michigan, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Celým jménem Grant Alan Show narozen 27. února 1962. Narodil se v Detroitu v Michiganu, avšak vyrostl v Kalifornii. Má starší sestru Kelly. Studoval školu herectví Samuel Ayer High School.

V roce 1975 školu opustil díky roli v seriálu Ryan's Hope, kde účinkoval až do roku 1987. Díky roli byl nominován na cenu Emmy. Přestěhoval se do Anglie, kde navštěvoval Academy of Music and Dramatic Art, pak se vrátil zpátky do USA.

V roce 1990 se objevil v seriálu Beverly Hills. O dva roky později dostal roli v seriálu Melrose Place, kde ztvárnil postavu Jake Hansona, kterého hrál i v BH. V seriálu hrál celých 5 let. V seriálu hráli Heather Locklear, Thomas Calabro, Josie Bissett, Marcia Cross a další. Hrál v několika filmech jako je Jed (Pretty Poison), Požehnaná jistota (Price of Heaven), Matka se vyzná (Mother Knows Best).

V roce 2005 hrál v seriálu Point Pleasant, kde ztvárnil postavu Lucase Boyda. V roce 2007 si zahrál v americkém seriálu Dirt, kde hrál spolu s Courtney Cox. V roce 2009 hrál v seriálu Chirurgové a Private Practice, kde hrál bratra Eddison Montgomery, hlavní hrdinky obou seriálů. V Private Practice si zahrál několik epizod.

Jako hrdina Jake Hanson se objevil v třech seriálech: Beverly Hills, Melrose Place a Modelky s. r. o.

V roce 1993 - 1996 chodil s hvězdou seriálu MP Laurou Leighton. Od roku 2004 je ženatý s modelkou Pollyannou McIntosh.

Autor: hledaseniki

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Grant Show

Show Grant

Naposled navštívené:
Grant Show

Show Grant