Zari

Rachel Ticotin

Povolání:
Národnost:
Věk:
65
Narození:
1.11. 1958, Bronx, New York, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
V newyorském Bronxu se jako jedna ze šesti dětí rodičům hispánského původu narodila 1.listopadu 1958 herečka Rachel Ticotin.
Vzhledem ke svým jednoznačným uměleckým sklonům začala studovat tanec a zpěv. Základy uměleckého vzdělání získala v High School of Music and Art a v Professional Children's School.
Svou profesionální uměleckou kariéru začala jako tanečnice v newyorském souboru Ballet Hispanico, vedeném Tinou Ramirez. S tímto baletním souborem účinkovala ve filmovém dramatu „Král cikánů“.
První herecké úspěchy zaznamenala účinkováním v mimobroadwayském muzikálu „The Me Nobody Knows“ a v inscenaci hry Miguela Pinera „The Sun Always Shines for the Cool“.
Snaha o přiblížení se filmové branži dovedla Rachel i k práci mimo objektivy kamer – na několika filmech pracovala jako asistentka produkce, nebo se například podílela na filmu „Four Friends“ jako taneční poradkyně.
Její první velká filmová role se dostavila při natáčení snímku „Pevnost Apačů v Bronxu“ režiséra D.Pertieho. Ztělesnila v něm portorikánskou dívku Isabellu, která vyvolá silný milostný vztah ve zkušeném policistovi – Paulu Newmanovi.
Neméně známou se stala také její role tajuplné Meliny ve sci-fi thrilleru „Total Recall“ režiséra P. Verhoevena.
Diváci ji také mohou často spatřit v různých televizních seriálech, např. v seriálu z prostředí vojenské základny „For Love and Honor - Pro lásku a čest“ a v detektivním seriálu Ohara (1987-88).
Jejím manželem je herec David Caruso.


Autor: catamount

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Rachel Ticotin

Ticotin Rachel

Eugen Kiss

Kiss Eugen

Aribert Grimmer

Grimmer Aribert

Naposled navštívené:
Rachel Ticotin

Ticotin Rachel

Eugen Kiss

Kiss Eugen

Aribert Grimmer

Grimmer Aribert