Zari

Nina Siemaszko

Povolání:
Rodné jméno:
Antonina Jadwiga Siemaszko
Národnost:
Věk:
54
Narození:
14.7. 1970, Chicago, Illinois, USA
 

 
Životopis (biografie) / Informace:
Nina Siemaszková se narodila v Chicagu v roce 1970, ve státě Illinois, USA. Nina se narodila pod jménem Antonína Jadwiga Siemaszková a má stejného otce, jako bratr Casey, který je také hercem a bratr Corky, který je reportér a redaktor New York Daily News. Je také, jako bratr Casey, absolventkou Goodman school Drama na DePaul Universite v Chicagu.

Pro Ninu je filmovým debutem celovečerní komediální film Ještě jedna sobotní noc (1986), kde hraje úlohu Karen Lundahlové a po té se stabilně zapojila jako herečka do Tv seriálů a filmů. V roce 1988 hraje opět v komedii Licence na disku, kde hraje dvojče sestry. U filmu Gauneři (1992) si můžeme říci, hrála nebo nehrála, neboť natočila scénu, která skončila nůžkami na podlaze střižny a ve filmu se neobjevila. K desátému výročí Gaunerů vyšlo ve speciální Edici DVD, kde se objevily všechny vystřižené scény. V minisérii televize CBS o životě Franka Sinatry hraje herečku Miu Farrow.

Hraje ve filmech Osamělá holubice, Příběhy ze záhrobí, Svatý z Fort Washingtonu. V úloze Mony Ramsey hraje v minisériích Příběhy města a Příběhy z města. Učinkuje jako host v seriálech Soudkyně Amy, Západní křídlo Bílého domu, CSI: Vyšetřování místa činu a v deseti příbězích Záhadná žena.

Další její filmy, kde si zahrála: Postel a snídaně (1992), Jakob lhář (1999), Velký vtipálek (1999), Vánoční návštěva ( 2003), v Tv - Soukromá praxe (2007), Strašení o Molly Hartley (2008).

Autor: jarda53

Nový publicista: :
Nelíbí se vám tento životopis? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište.


 
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Nina Siemaszko

Siemaszko Nina

Naposled navštívené:
Nina Siemaszko

Siemaszko Nina